reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

Tetka cieszę się, ze jest ok :)

a wagi pozazdroscić :) aż normalnie nie mogę uwierzyć, ze tylko 3 tyg róznicy między naszymi bebisiami a Twój waży jeszcze raz tyle ile moja :) niesamowite jak one szybko nam rosną :)

reklama
nieeeeeeeeeeeeeeeee, ja Antares marcówkom nie oddam! babo, przecież wiesz że ja Cię wszędzie znajdę ;) >:D >:D >:D :police: :-*

Karolla ja ją wyśledzę a Ty jej nakopiesz :) ;D ;)

Tetka ło matko jaki już duży Twój synuś!!! Toż to prawie 3 kg chłopisko waży!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie straszcie mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tetka, żaden olbrzym dziewuchy przesadzają, po prostu kawał zdrowego chłopa i już. Od samego początku nie będzie przeciętniaczkiem ale zauważalną konkretną jednostką ;)

reklama
Ej Klara z tą cesarką to chyba przesada moja mała ważyła teraz 2300 i moge sie spodziewać dzidzi ok 4kg
a chce rodzic jak natura nakazała ;) przecież rodzą sie jeszcze większe dzieci ;D

Tetka nasze bobasy szybko raczej wyjda z ciuszków 56 jeśłi w ogóle w nie wejda ;D

Do góry