reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

Jeszcze raz dziekuję w imieniu własnym i Antosi :)

Karolla - ja tez oglądałam, ja też :) ale ten film był chyba skrócony - bo trwał tylko godzinę, a poprzednio oglądałam 2 razy po godzinie.Albo mi sie wydaje  :(

Kira - gratuluję Ci, ze Twoja Córcia też pozostała Córcią :) hi,hi - dowód masz niezbity ;)

Misia
a Ty po prostu nie pij tyle to będziesz miała zawsze wyostrzony wzrok ;) a nie teraz to zwalasz na monitor teściów ;)

Tetka koniecznie nam zdaj relację :)

Co do terminu to ja sie nie przejuje, bo gin mi wczoraj mówił, żepo prostu jezlei nie urodzi sie 25 lutego to wtedy weźmie pod uwagę te kilka dni różnicy.Więc luz :) tylko sie zastanawiałam czy sie się do marcówek nie każecie  ewakuować  >:D

Wczoraj wzięłam wieczorem te no-spy, połozyłam sie spać i dzisiaj troszeczkę mnie pobolewa ale zamierzam sie byczyć w wyrku.Może tylko na krótki spacer wyskoczę bo taka ładna zimmmmmaaaaaaa sie zrobiła :)

reklama
Antares77 pisze:
Może tylko na krótki spacer wyskoczę bo taka ładna zimmmmmaaaaaaa sie zrobiła :)
Przez to robienie się ładnej zimy dzisiaj w nocy spać nie mogłam. Wiało strasznie i padało śniegiem mokrym i ciężkim. Nad ranem nareszcie zasnęłam i zaspałam do pracy. Na szczęście mąż się obudził, szybko telefon do koleżki i udało się w pół godziny urałam się, zlalowałam i pojechałam do pracy uffff na czas zdążyłam.
Teraz czytam w wiadomościach, że ta piękna zimowa aura to nie tylko spać mi nie dała ale i szkód narobiła w okolicy i w dalszych częściach kraju również.
Wczoraj jęczałam, że podły nastrój mam, bo okoliczności przyrody mało romantyczne, to dziś proszę, zima na całego a ja dalej marudzę. Trudno mi dogodzić, oj trudno.

Antares77 pisze:
Karolla - ja tez oglądałam, ja też :) ale ten film był chyba skrócony - bo trwał tylko godzinę, a poprzednio oglądałam 2 razy po godzinie.Albo mi sie wydaje :(

dobrze ci się kochana wydaje skrócili go o połowę :( buuu ale w niedziele znowu bedzie może tym razem w dłuższej wersji

a co do Twojego przeniesienia do marcówek to ach gadac mi sie niechce a że jestes w ciaży to ci tyłka nie skopię
co ty za głupoty gadasz KochANA!!! :p

No i jestesmy juz po. Dzisiaj jakos dziwnie bylo, wydawalo mi sie ze krotko ( ale tak naprawde to chyba jak zawsze) no i zdjatka nie dostalam buuu :( Co do zdjatka to fakt, tylko fragmenty bylo widac, wiec ciezko by bylo to poskladac w calosc. No ale co najwazniejsze wyglada na to ze wszystko  jest ok. Maly znowu urosl i juz ma 2800g !!! Glowa znowu wyprzedza  cala reszte, ale juz wiemy ze wszystko jest ok. Maly jest ulozony glowa w dol, a to czym dostaje po zebrach to jego pupa  ;D No i teraz mam na kolejne pare tygodni dylemat, wlasciwie to ulozenie jest dobre do porodu naturalnego, ale.. no wlasnie ta jego duza glowa, bo to nawet nie o wage chodzi, a ja generalnie jestem waska, nawet teraz podczas ciazy to mi wszystko do przodu poszlo i wywalilo brzuch, a reszta tylko niewiele. Po 15 stycznia sie okaze, bo wtedy juz konkretnie bedzie wiadomo, czy dysproporcje nie sa zbyt duze. I gdyby cesarka to prawdopodobnie juz 20 stycznia, ale to na razie tylko takie dywagacje. No i tu oczywiscie mozna sobie cesarke zazyczyc, co mnie dodatkowo stresuje, bo podchodza do tego jak na moj gust za lekko i nie wiem czy to rzeczywiscie ze wskazania medycznego czy tez z wygody.

Tetka co za synek :-) a chlopc\y podobno wogole maja wieksze glowki od dziewczynek....porwnuje tak wage twojego do mojego bo szly jakos prawie rowno...ciekawe ile moje teraz wazy napewno nie mniej bo czuje ciezarek :-)
nie martw sie porodem czy cesarka czy naturalny wazne ze zdrowiutkie malusie :-*

Tetka moja też ma dużą główke ostatnio miała 30 cm w obwodzie jak sobie na miarce krawieckiej sprawdziłam
to wcale nie jest taka mała a jeszcze podrośnie ;) nie martw sie najważniejsze że synuś zdrowy i jaki duży chłopak no no !

Karolla pisze:
a co do Twojego przeniesienia do marcówek to ach gadac mi sie niechce a że jestes w ciaży to ci tyłka nie skopię
co ty za głupoty gadasz KochANA!!!  :p

Boshe Karolllaaaa no nie spodziewałabym się....wyglądasz tak niewinnie ;) >:D hi,hi,hi

reklama
Do góry