reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

rybka to trzymaj sie w pracy. My może znowu nad jeziorko? Zobaczę, a jak nie to pewnie do lekarza :mad: To drugie byloby rozsądniejsze. Ale nie wiem czy wytrzymam w tym upale w poczekalni.
Czy u was tez przeszła w nocy taka straszna burza? U nas grzmiało okropnie. Pierwszy raz wżyciu słyszałam coś takiego.

reklama
w Warszawie okropna burza byla w nocy, ale po drugie stroonie Wisły na szczescie...a jak wczoraj wrocilismy do wawy od rodzicow szok.... drzewa po przewracane, 6 stluczek samochodowych drzewo przewrocilo sie na trakcje tranwajowa kogos chyba pokopal prad bo karetka tez byla - makabra....a u nas na Tarchominie cisza spokoj zielono ogrodnik jeszcze zraszal trawke wodą haha....dzisiaj nie wiem jak wytrzymam te 35 stopni pocieszam sie ze we wrocku 37 ma byc... ech jak chciala bym teraz lezec na plazy nad morzem .... pomazyc mozna... w poniedzialek ide do gina o 2 tyg wczesniej bo na urlop idzie wiec przed ewentualnym wyjazdem nad morze ;-) lepiej wiedziec czy wszystko ok noi chyba nagramy malenstwo jesli bedzie juz mozna :-)
wczoraj z tego upaly az mnie mdlilo dzisiaj to samo chociaz caly czas wiatrak chodzi na maxa.......czy Was tez mdli?
do tego mam wazenie ze moje piersi sie zmniejszyly noi nie bola juz..... tez tak macie??????

Myfa u mnie tak samo az sie zdziwiłam. Moja koleżanka - matka ;) mówi, że to cisza przed burzą, pod koniec ciąży - koło 8 miesiąca - podobno rosną na potęgę no i bolą - ale to ma pewnie związek z pokarmem :)

Rany - nareszcie weekend w domku u Rodziców :) Już sie nie mogę doczekac - Mama obiecała zrobić ulubiony obiadek, Babcia kusi owocami i warzywami, poza tym ogród no i urlop w poniedziałek :) NO. Chociaz jeden dzień ale sie mozna porządnie wybyczyć na zielonej trawce :) lala,la,la,la niedzielaaaaaaaaaaaaaa :)

ech zielona trawka.... ::)u dziadkow na wsi moze troszke poleze na niej ;-)
pozdrowionka

:)
Cześć Dziewczyny!U mnie też niesamowicie gorąco,ale mam jeden lukus na te upały.Klimatyzacja w pracy!I jak sobie pomyślę,że za dwie godziny będę musiała stąd wyjść to uffff.....Ale weekend i urlop sie zaczyna!!Znów popołudnie (jak wczorajsze) spełznie na niczym od tej temperatury.Wczoraj dopiero wieczorem dało sie żyć,a jak do tego zagrzmiło i popadało,to lekko sie zrobiło człowiekowi.
Myfa z tymi piersiami to faktycznie się uspokają.U mnie już dają sie dotykać  :laugh: Zobaczymy co przyniosą kolejne dni. Na razie w minionym tygodniu przeszłam atak pryszczy i różnych dziwnych rzeczy na twarzy.
A jak wasze buźki?
Antares miłego byczenia sie na trawce!
Pozdrawiam wszystkie brzuszki!!

Mnie nie mdli ale właśnie teraz dopiero zjadłam śniadanie ;D bo wcześiej nie miałam ochoty. Dzisiaj byłam 4 godzinki w klimie i nawet ucieszyłam się że idę do siebie bo nastawiona była zbyt mroźno.

W pokoju ok drzwi i okna pootwierane, wiatrak chodzi (oczywiście nie na mnie bo zaraz bym gardło miała gotowe) i da się wytrzymać za to na ulicy szok nie ma zupełnie czym oddychać.

A mnie ostatnio tzn. od 2 dni swędzą piersi i brzunio tak jakby się skóra rozchodziła ;D ;D tak myślę, bo żadnych uczuleń i tym podobnych nie mam. :laugh:

No to u mnie podobnie, piersi swędzą do tego stopnia, ze czasami muszę w dość dziwnych miejscach (np. w sklepie itp) sie podrapać. Wiem że dziwnie to wygląda, ale nie daję rady :(

reklama
Witam.
Wlasnie wrocilam z USG. Zdjatka wrzuce pozniej, bo moj luby smiga z aparatem i nie mam czym przeniesc ich do kompa.
Wrazenia dzisiaj niesamowite.
Dzidzia urosla tak, jak trzeba, serducho wali, jak trzeba....
Najpierw spalo sobie smacznie potem..... zaczely sie dzikie wygibasy i napatrzylam sie na te malutkie cudowne raczki i nozki do woli....
Ryczalam z emocji jak bobr:-)
Dostalam kasetke z nagraniem, wiec potem w domku byl kolejny powod do beczenia :-)
Ale super, ze mamy w brzuszkach takie male cudownosci :-)
aaaaa udalo mi sie policzyc paluszki u prawej raczki :-)

Do góry