reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

Dziękuję dziewczyneczki, zdjęcie wstawię jak tylko je zeskanuję do kompa :D

Myfa80 tam się nie umawiasz, przychodzisz w godzinach przyjęć i już, czasami może się zdażyć, że musisz poczekać bo jest jakaś pacjentka, mi się udało bez czekania już podaję telefon - 810-49-15 lub 756-30-52. Kasetę VHS musisz przynieść ze sobą i musi to być nowa kaseta (pewnie nie chcą rysować sobie głowicy) ;D koszt kasety 240 wynosi ok. 12 zł ja nie dostałam mniejszej więc mam takapewnie te krótsze są tańsze. :D

Podobało mi się, że nie naciąga na wizyty - zapytaliśmy się kiedy można rozróżnić płeć to powiedział, że najtrafniej to w 30 tygodniu bo wcześniej można ale może to być nie trafione :D

reklama
dziekuje Rybko jak moj gin 8 sierpnia nie bedzie nagrywal nic na kasete to wybiore sie tam gdzie Ty bylas :-) albo jutro pojade jak mnie cos natkie...
pozdrawiam

Polecam - ja już nie mogłam wytrzymać i poszłam, chciałam wszystko sprawdzić bo za tydzień idę na urlopik i wyjeżdzamy na 3 tygodnie więc musiałam wiedzieć czy wszystko ok :D :D a u mojego gina niestety nie ma USG i muszę jeździć gdzie indziej a tutaj mam blisko z domku no i słyszałam już wiele pozytywnych wypowiedzi na temat tego lekarza :D wiec się skusiłam :D i nie żałuję.

A cha coś nie mam takiego apetytu już nie muszę jeść co 2-3 godzinki bo nie mam ochoty takze 3 posiłki dziennie wystarczają i to nie zawielkie ale jem owoce - czy wy też tak macie, może to przez upały???

o nieeee, a mi się właśnie włączył wilczy głód! :) od kilku dni zjadam niesamowite ilości i za dwie godzinki znowu jestem głodna :D :)

U mnie apetyt na razie dalej wilczy, choc rzeczywiscie odrobine mniejszy niz wczesniej , niemniej jednak dzis juz musialam wpasc do kuchni i zapytac co na obiad, bo cos mnie zaczyna ssac w zoladku :) potem gdzies kolo czwartej piatej mnie nachodzi, no i nie mowiac juz ze po pracy czasami nie dojade do domu, i po dzrodze musze cos wrzucic na zab :9 Bardzo to jest meczace, dobrze ze dzis targ to zakupie owockow na caly tydzien:) Pozdrawiam wszystkie wyglodniale mamusie. Acha Rybka mnie to nawet upaly nie p,zeszkadzaja w jedzeniu, ciekawa jestem ile przytyje w ciazy, zawsze mialam niedowage, a teraz wszystko idzie ku nadwadze :)

A ja miałam tak wcześniej a teraz dopiero jem drugie śniadanko czyli mój drugi posiłek dzisiaj, wcześniej byłby to trzeci lub i czwary ;D

Rano jedna kanapeczka z wędlinką i pomidorkiem i teraz serek wiejski z pyszną bułeczką z ziarnami. Mam jeszcze owoce ale na razie mi nie wchodzą może później :D

U nas jest niesamowicie gorąco ponad 30 stopni, ledwo siedże w tej pracy :(

Rybko u mnie to samo apetyt zmalał, nie musze jesc co 3 godziny, noi głod nie jest tak uporczywy...niestety mam wieksza ochote na slodycze i musze sie pilnowac....
dzwonilam dzisiaj do mojego gina idzie naurlop wiec tydzien wczesniej ide do niego on tez nagrywa na kasete :-) jak ma sie wlasna to koszt tylko 50 zl :-) wezme kasete na wszelki wypadek :-)
mi upały dokswieraja jak jest duszno...musze miec powietrza wiecej....
pozdrowionka

A my z powodu upałów wybraliśmy sie nad jeziorko. Siedziałam sobie pod parasolem i pływałam, no i troszke pomogło na moje plecki. Chyba musze sie jak najszybcije zapisac na basen

Misiaq i tetka wielkie dzieki za pomoc. :-*

reklama
Dzisiaj w W-wie jeszcze upalniej niż wczoraj więc po pracy na działęczkę, w basenie woda wymieniona więc i ja się trochę popluskam (bo pływać nie umiem ;D).

Już się nie mogę doczekać tam jest przecież mój kochany psiaczek, śmiejemy się z męzem że na kolonie pojechał :D :D :D i jedziemy do niego w odwiedziny - moje siostrzenice opiekują się nim jak należy więc spokojna jestem bo tutaj w bloku to by się zwierzak tylko wymęczył. :D

Do góry