reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

reklama
I koniecznie zdjecie nam pokaż :)

a ja dzisiaj odebrałam wniki badania krwi - wszytko ładnie, wyglada na to, że Bejbiś ma sie dobrze - progesteron i beta ksiązkowe - reszta również zgodnie z rozkładem jazdy :) Tylko jeszcze USG i będe zupełnie spokojna.

No więc zdaję relację:
Gabinet mieści się w mieszkaniu do tego przystosowanym, lekarz miły i bardzo profesjonalny ;D Badanie było suuuper, moje maleństwo wierci się jak nie wiem :D :D pomachało do nas rączkami, potupało nóżkami - dla takich chwil naprawdę warto żyć. Wszystko jest w idealnym porządeczku - lekarz opowiada ci co gdzie jest pokazuje kursorem na ekranie mierzy wszystko i opowiada, czy w porządku serce, kościec, ruchy, serce, symetria głowy no mnóstwo wiadomości i to wszystko jest nagrywane na kasetę - nagranie trwa jakieś 6-8 minut bo nie chce maleństwa zbytnio męczyć. Dostajesz dodatkowo 4 zdjęcia 2 dzidzi i 2 pęcherzyka. Bo i na to i na macicę też zwraca uwagę ;D Moim zdaniem lekarz jest wart polecenia. :D :D A cha najważniejsze mojue maleństwo ma
5 cm i 1 mm :D :D

To prawda, ze sa to niezapomniane chwile i niesamowite, ze dzidzia juz taka duza sie zrobila nie? Fajnie ze masz kasete, teraz mozesz sobie malenstwo codziennie ogladac ;D, no a nam chyba pokazesz jakies zdjatko co? Pozdrawiam goraco Ciebie i  malenstwo. :-*

Rybko umawiałaś sie duzo wczesniej na to badanie? wlasna kasetke vhs wzielas? jak masz tel do tego lekarza to podaj bo chyba sie skusze jednak na to badanie (aczkolwiek 8 sierpnia ide do gina swojego....)
ps. pochwal sie fotkiem :-)
pozdrowionka dla Ciebie i maluszka

reklama
Rybka gratulacje. Dzidzie rosną w tempie ekspresowym. Na ostatnim USG 5mm, a teraz 5 cm. ;D Gratulacje raz jeszcze

Do góry