reklama
Kira super mała jaka już duża o całe 105g więkej waży niż Piotruś w tym tygodniu - ale to baardzo dobrze, bo to znaczym, że mieszkanko u mamusi jej służy ;D Ja z tego co widziałam na USG to mój ma główkę po prawej stronie brzunia tak niżej pępka a jak się pokręci to i wyzej ;D a nóżki po lewej tak wyzej ale nie wiem jak to ułożenie nazwać - w każdym razie nic mi lekarze nie mówili że coś nie tak - więc się nie przejmuj wszysko będzie ok ;D Czekamy na fotki ;D
Cześć Agakul już cię dopisujedo listy - czekamy na wieści od gina i pozdrawiamy ;D
Cześć Agakul już cię dopisujedo listy - czekamy na wieści od gina i pozdrawiamy ;D
blond
mama dwoch urwiskow
Czesc dziewczyny ja bylam dzisiaj u lekarza i powiedzial mi , ze po wielkosci dzidziusia jestem dwa tygodnie wiecej jak pokazuje usg .Mam nie jesc tak duzo slodyczy b, bo mam uwazac na cukier . super a u nas jest tyle pierniczkow w sklepach no coz teraz beda witaminki zamiast slodyczynki
Kachna321bum
Fanka BB :)
A ma któraś z Was problemy z żebrami?? Strasznie mnie bolą żebra po prawej stronie (te dolne). Nie wiem czy coś mi się poprzesuwało czy jak?? ale już tak mam z półtora tygodnia. Jak próbuje wymacać to nic tam nie czuje oprucz tego że boli. Nawet nie wiem co tam jest.
reklama