reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

:) Może śmiesznie to zabrzmi ale ja patrze na pępki która ma na wierzchu to chłopak a w środeczku dziewczynka więc
Myfa chyba też ukrywa dziewczynkę :) tak mi się sprawdziło na Antares

reklama
UPS no i to też się nie sprawdza  :) :) :) mi z obrączką wyszło że syn na  testach syn i iiii to lepiej nic nie mówię bo znów dam plamę na pewno nie będę grala w lotto  :)

Wow Antares gratuluje córci!!!
No no póki co wszystko obstawiłam dobrze zobaczymy jak bedzie z Myfą ;)

Moc buziaków dla Ciebie Antares i maleńkiej!!!

Uprzejmie dziękuję :) Mam nadzieje, ze nie okaze sie, ze Antosia nagle stanei sie Antosiem ;) Gin zostawił sobie 1% ;)

aneta - mojego Męża :) Dla mnie najbardziej wzruszajace wyznanie miłosne.Plus gitara akustyczna.

antares no to super,mala dziewuszka rosnie ;D ;D
ja nie wiem co bede miala,chociaz pepek narazie w srodku ;D ;D i wszyscy mowia,ze chlopak:)) a ja dowiem sie w styczniu lublutym ;D ;D no chyba ,ze wrozki-czarownice mi cosik wywroza ;D ;D

reklama
Kachna, a śmiej się i ze mnie w razie czego, bo ja też Piotrusia widzę u Ciebie,
z Asią mam kłopot, bo chce się powiedzieć chłopak, ale tak po dłuższym gapieniu się na całą sylwetkę na mamę dziewczynki wygląda, ale sam brzuszek to mówi: Chłopak tu mieszka nie widać? No i ostateczny werdykt będzie strzałem z zamkniętymi oczami raczej niż pewną opinią - chłopak.

Do góry