reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

Misia za płytkę Cd którą oni już dają,oraz za zdjęcia i samo badanie zapłaciłam 110 zł.
Samo badanie bez zdjęć i płytki kosztuje 90 zł.
Misia tylko zadzwoń jak najszybciej bo na te USG troszkę się czeka,bo jest duże zainteresowanie.
fajnie masz bo blisko tym bardziej skorzystaj.
Jak coś to pytaj.
Pozdrowionka :laugh:

reklama
Ida masz w sobie już 600 gram szczęscia ładna waga ja jutro zobacze ile moja mała wazy ;)
dobrze ze wszystko dobrze u maleństwa !!! Buziaki!!

Ja dzisiaj spac w nocy nie mogłam tak mnie Olcia kopała co za diabełek mały >:D >:D

Ida ja mam następną wizytę 28 listopada
już nie mogę się doczekać tak jak ty oglądam plytkę właśnie na tym badaniu mala dostała czkawkę.
Dzięki temu odróżniam kopanko od czkawki  :)

Karola mniej więcej rozumiem mimo, że wszystko jest opisane po ang.i medycznymi skrótami,
ale swiadomość że ogólnie wszystko gra jest dla mnie najwazniejsza ;D
Karolla koniecznie podaj wagę i wymiary córeczki,jestem ciekawa czy będzie z tych dużych babeczek,
czy raczej jak mój synuś sredniaczkiem :laugh:
Klara wiem że też byłaś na tym USG ,fajna sprawa nie?
Zazdroszczę ci tej czkawki ;)
Czy wszystkie parametry miałaś ok?
Ja idę na to USG jeszcze raz 14 listropada ze względu na ten zły wskażnik PI.
Całuski gorące ;D

:) :) Tak wynik badania prawidłowy może dlatego dostałam tak odległy termin następnej wizyty. Wizytę miałam 3 października skanowalam te badania tu do forum może je porównamy :) tylko jak je szukać ?

O 19.00 mam wizyte wiec wieczorkiem na pewno napisze jakie wymiary ma Olcia ostatnio ważyła 400gram w 20tyg ciekawe czy dużo
ciałka nabrała ... hmmm jeśli idzie w mamę to może być big baby ja ważyłam 4500gram ;D :D :laugh: aż sie boje takiego kolosa urodzić !
Buziaki wszystkim mamusiom ja dzisiaj ledwo żyję chora jestem buu... :-[

Karolla ja dziś też się nie najlepiej czuję. W gardle czuję jakbym miała szpilki :( Ja USG będę mieć dopiero za ponad miesiąc buuu. Muszę poszukać gdzie w Gdyni robią trójwymiarowe USG. MIłego dzionka i daj znać jak po USG:) A co do wielkości dzidzi to moja też będzie ogromniasta hehee. Ja ważyłam ponad 4 kg a mąż też niczego sobie:)

Karolla ale fajniutko....ja za tydzien na usg i moze w koncu dowiem sie czy to on czy ona..... zastanawiam sie jakie wyniki jutro wyjda po glukozie...jedna grudke nie wypilam (niedokladnie mi rozmieszala babka glukoze w wodzie) ech....ale jesli jest cos nie tak to i tak wyjdzie....
co do wagi ja wazylam 3050 maz podobnie ale malenstwo chyba wda sie w dziadka i dojdzie do 4500 ....oby nie .....

reklama
Widzę nasze kolejne cechy wspólne, po za terminem porodu, wiekiem partnerów jest jeszcze nasza waga zaraz po urodzeniu - ja 4250 miałam - moje maleństwo też niczego sobie 400 gram w 19 tygodniu

Do góry