reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

Ja implanty będę musiała zrobić, na razie i tak nie mogę bo kość musi się wypełnić bo przez te torbiele wyżarło mi troszku. Pani chirurg mówiła, że 4 lata po operacji mogę się zabrać za zakładanie.Zostały mi 2 lata Może do tej pory uzbieram kasiorę:) A może potanieją:)
Karola a co do dentysty to ja mogę pójść za Ciebie, po tym co przeżyłam z tymi zębami i torbielami dentysta to pryszcz:p

reklama
Hej dziewczyny,przez 2 dni nie mogłam otworzyć strony bb,uff nareszcie sie udało!
Misia gratuluje chłopca. :)
Ja obstawiam tak:
Myfa:dziewczynka
Antares;Chłopak
Remeny:dziewczynka

Do dentysty to ja mogę za każdego pójść, w każdej chwili i znieczulenia nie potrzebuję. Kiedyś mąż się śmiał, że te wizyty u stomatologa to moje hobby.
Madziu, jeśli nie masz kasy, to siódemki możesz sobie darować, przypomniałam sobie opinię mojej pani stomatolog i potwierdził to jeszcze jeden pan doktor. Te ostatnie ząbki są, bo są ale żadnej funkcji nie spełniają. Jeśli kłopot finansowy stanowi leczenie ich, to można je usunąć i sprawa załatwiona a nikt postronny tego nawet nie zauważy. Więc głowa do góry taki kłopot to nie kłopot!

Karola kiedy chcesz:)) Mam tylko nadzieję, że nie masz nic do wyrwania hehe bo jak ja będę bez zębów wyglądać?:)

reklama
Do góry