reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

Przepraszam, ze zanidbalam uzupelnianie listy zakladow.... Zaraz to naprawie.
Po prostu wczoraj bylam nie do zycia ;-( I bb jakos mi sie otwierac znow nie chcialo.
Wiec poprzegladam inne watki i uaktualniam :-)
Co do cery, to mnie sie strasznie pogorszyla. I dzisiaj w ramach zaslaniania pryszczy na czole zafundowalam sobie grzywke :-)

reklama
Policzylam, uzupelnilam i wychodzi tak :
Myfa chlopier razy 7 dziewczynaka razy 3
Antares chlopiec razy 1 dziewczynka razy 7
Remeny chlopiec razy 6 dziewczyna razy 2
Zobaczymy, zobaczymy....

Ale jestem opozniona...ale chyba zdaze obstawic:)
Antares - chlopak,
Myfa - chlopak,
Remeny - chlopak:)
Ale zgodnosc.
Misia gratukuje synka!!!!!!!!!!!!!
Moje badanie dopiero 02 listopada. Zobaczymy, ktora wtedy trafi. Jak na razie wszyscy znajomi twierdza, ze to chlopak:) Zobaczymy, zobaczymy.
A co do dnetysty, brrrrrr, strach sie bac. Zawsze, ale to zawsze mam znieczulenie. Panicznie boje sie dentystow. Ostatnio jak bylam, pan stomatolog zapwnil, ze nic nie bedzie bolalo, przekonal mnie, zeby nie bylo znieczulenia ( to bylo jesczze przed ciaza ). Zgodzilam sie, a potem nagle zapytal, czy malowalam usta bo zrobily sie fioletowe, stracilam oddech i ...koniec, malo nie zemdlalam...musualam wstac z fotela i robic przysiady. Nie wiem, dlaczego. I wlasnie dlatego wole ze znieczuleniem

No to lista zaktualizowana :
Myfa chlopiec ( 8 do 3)
Antares dziewczynka (7 do 2)
Remeny chlopiec ( 7 do 2)
I czekamy z niecierpliwoscia na relacje Antares :-)

EH a ja to juz wogole nie obstawilam nic a nic ale chyba tez nie jestem spozniona wiec sproboje obstawic tak na oko:)
Myfa-dziewczynka
Antares-chlopak
Remeny-dziewczynka
hihhi:)
Ja mam pierwsze badanie USG 4 listopada juz nie moge sie doczekac:)wiec obstawiajcie Mamuski Asie i Mnie:) hihihiih zobaczymy kto trafi:)

No to kolejna aktualizacja :
Myfa chlopaczek (8 do 4)
Antares dziwuszka (7 do 3)
Remeny chlopaczek (7 do 3)
Jak ktos bedzie typowal nasze dwie chetne na wrozby, to prosze podawajcie juz tylko dla nich (te ktore juz uprawialy jasnowidztwo dla Myfy, Antares i Remeny), bo ciezko sie potem doliczyc tego :-)

Uwaga uwaga!

U nas na 99,9% Antosia !!!!! :)
Wszystkim tym, które obstawiły dziewczynke polecam granie na giełdzie, toto lotka albo coś tam :)

W każdym razie dziewczynka zdrowa, wszytko ma na miejscu, wazy 373 g, mierzy ok 18 cm. Z tego badania USG wynika, ze dziewczynka jest trochę młodsza ale nie zmieniam suwaczka, bo gin mówi, ze to nie jest miarodajne, prawdopodobnie jest w fazie wzrostu, a poza tym musiałabym sie przenieść do marcówek...

reklama
ANTARES gratuluje z całego serca dziewczynki,choć stawiaam na chłopca dla Ciebie ;D ;D :laugh:
a ten wiersz to Twojego autorstwa?????Bo bardzo mi sie podoba.

Do góry