reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

reakcje poszczepienne?

reklama
A my idziemy jutro na szczepienie i dowiem się ile już mój kwiatuszek waży. Dobrze, że będzie już ta dłuższa przerwa. P

Byłam dzisiaj na szczepieniu i jestem z Mikołajka bardzo dumna. Synek wcale nie płakał, normalnie byłam w szoku, dwie szczepionki a on nawet nie pisnoł a nawet wszyscy sie zdziwili bo on sie miedzy jedna a druga szczepionka do pani lekarki sie usmiechał i cos tam do niej zagadywał. Ja patrzac na to wszystko robiłam takie oczy :o :o :o :o :o

W nagrode moj mały zuch jutro dostanie kaszke mleczno ryzowa.

Kuba też miał małe stwardnienie po szczepieniu, ale pomogło masowanie tego delikatnie przy kąpieli. A przy ostatnim szczepieniu też nie pisnął. Rozryczał się dopiero jak mu kurtkę ubrałam do wyjścia, ale to norma, on najchętniej by z gołym tyłkiem leżał cały czas :D No i u niego zadnych reakcji po szczepieniu nie zauważyłam, żadnego marudzenia gorączki itp. Twardziel z niego ;)

reklama
U nas już po kolejnym szczepieniu. Mała zapłakała sekucę chyba tak dla zasady aby mam nie pomyślała sobie, że można tak częściej. ;D Szczepionka kosztowała 120 zł. Następne szczepienie dopiero 8 marca. Więc prawie 2 miesiące przerwy. No i dowiedziałam się że kolejne szczepienia będą bezpłatne. Płatne szczepienie będzie dopiero w styczniu 2007. Jestem ciekawa czy to prawda czy aby ta pielęgniara była dobrze poinformowana :p

Do góry