reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Czy stosowałyście może takie cudo po porodzie? Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I takie pytanie. Jakie podpaski sprawdziły się u Was po porodzie? Muszą być jakieś grubsze czy np. Always mogą być? Bo ja od lat tamponowa głównie więc już się nie orientuje.
I takie pytanie. Jakie podpaski sprawdziły się u Was po porodzie? Muszą być jakieś grubsze czy np. Always mogą być? Bo ja od lat tamponowa głównie więc już się nie orientuje.
aniu - u mnie bardzo się sprawdziło, głównie ze względu na moją kość ogonową, ale też lepiej na tym siadać jak szwy ciągną. Ja musze kupić, bo tamte miałam pożyczone.
podpaski obojętnie jakiej firmy ale żeby były bawełniane, nie te sztuczne z tymi siateczkami, bo to sie wszystko zapieknie
podpaski obojętnie jakiej firmy ale żeby były bawełniane, nie te sztuczne z tymi siateczkami, bo to sie wszystko zapieknie
always odpada bo one są właśnie z takiej siateczki, nie przepuszczają powietrza, miałam kiedyś przez przypadek latem założyłam jedną i nigdy więcej! ja używałam bella one są mięciutkie bawełniane są chyba takie długie na noc z tego co pamiętam
ania-aneczka
Fanka BB :)
Eve no tak. Pisałaś o tym, przecież to Ty poleciłaś to koło Teraz mi sie przypomniało więc na moją kość też jak znalazł. Nawet każe mężowi wziąć jak będzie Nas odbierał ze szpitala
always właśnie mają te siateczki i też moim zdaniem nie przepuszczają powietrza. Nie przepadam za nimi. Lepsze z Bell albo Natura czy coś takiego kiedyś miałam , takie zielone na "N"
always właśnie mają te siateczki i też moim zdaniem nie przepuszczają powietrza. Nie przepadam za nimi. Lepsze z Bell albo Natura czy coś takiego kiedyś miałam , takie zielone na "N"
reklama