reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

Ale czy ten krem nivea nie jest czasem od roku?? Bo pamiętam, ze ja miałam problem by kupić kremik jak jechaliśmy w czerwcu z 3,5 m-czną Adą nad morze.

reklama
http://allegro.pl/nivea-baby-krem-ochronny-na-slonce-dla-dzieci-f30-i2230860039.html

nie, on jest od pierwszych dni życia

link mi nie chce wejść ...

aniu - u mnie bardzo się sprawdziło, głównie ze względu na moją kość ogonową, ale też lepiej na tym siadać jak szwy ciągną. Ja musze kupić, bo tamte miałam pożyczone.

podpaski obojętnie jakiej firmy ale żeby były bawełniane, nie te sztuczne z tymi siateczkami, bo to sie wszystko zapieknie :baffled:

joasiah - chodziło mi żeby powłoka nie z siateczki była, one sa takie nieprzepuszczające są:baffled: Takie zwykłe to ma bella z tych większych (na początek) .

always odpada bo one są właśnie z takiej siateczki, nie przepuszczają powietrza, miałam kiedyś przez przypadek latem założyłam jedną i nigdy więcej! ja używałam bella one są mięciutkie bawełniane są chyba takie długie na noc z tego co pamiętam:)

Eve no tak. Pisałaś o tym, przecież to Ty poleciłaś to koło:) Teraz mi sie przypomniało więc na moją kość też jak znalazł. Nawet każe mężowi wziąć jak będzie Nas odbierał ze szpitala;)
always właśnie mają te siateczki i też moim zdaniem nie przepuszczają powietrza. Nie przepadam za nimi. Lepsze z Bell albo Natura czy coś takiego kiedyś miałam , takie zielone na "N" ;)

reklama
Do góry