twilight
Fanka BB :)
Ja w nocy staram się kłaść ją na plecach albo na boczkach. Chyba że ma problem z zaśnięciem to na chwilę na brzuch a potem ją delikatnie na boczek przekładam. W ciągu dnia częściej jej na brzuszkowanie pozwalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tak samo. Juz sie zastanawiam nad ścięciem na boba lub cos w tym stylu bo mam takie za łopatki i czarne prawie i tylko zbieram zewsząd w domu. Ostatnio nawet z Nadulki pampersa wyciagnęłam jeden taaaaki długi ale w rozpuszczonych chodze tylko do kościoła albo pod prysznic wiec nie wiem skąd ich tyle w domu.Dziewczyny, czy wypadają Wam już włosy po porodzie???
Mnie lecą garściami, są wszędzie zaczyna mnie to powoli denerwować i nie pamiętam ile to trwało po pierwszym porodzie