reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
jak widze, ze paznokietek (ta biala czesc) sie oberwala z jednej strony - tak jakby sie nadlamal, to odrywam. W szpitalu nam mowili, zeby do 6-8 tygodnia nie obcinac nozyczkami.

ja obcięłam od razu po powrocie ze szpitala - nożyczkami . i robię to co 2-3 dni ;)
w jakiejś książeczce o pielęgnacji było napisane że paznokcie obcinać po powrocie ze szpitala specjalnymi nożyczkami dla dzieci :)

reklama
Ja rowniez obcinam:tak: w szpitalu mowili ze przez pierwsze 6tyg nie obcinac, ale zaraz po powrocie do domu jej poobcinalam bo cala buzke miala podrapana (niestety wszelkie lapki-niedrapki byly tej mojej miniaturce za duze). A teraz inaczej jak przez sen sie nie da bo sie wierci kreci i wkurza ze ktos jej lapke trzym:sorry2:a

Do góry