tak teraz już też zdążyłam pofarbować włosyNo dobra, to ja mam pierwsze pytanie:
Będziecie farbowały włosy w ciąży ???
reklama
tygryskowa
Fanka BB :)
Ja farbowałam i będę farbować. Teraz farby są o wiele łagodniejsze. Ja u siebie robię pasemka, bo farba nie ma wtedy kontaktu ze skórą.
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Ja będę farbować farbą bez amoniaku.
Trochę intymne dot. podwozia - Macie Dziewczynki śluz, czy całkowicie sucho? Bo ja mam dużo białego śluzu, a nie pamiętam jak było w pierwszej...
Trochę intymne dot. podwozia - Macie Dziewczynki śluz, czy całkowicie sucho? Bo ja mam dużo białego śluzu, a nie pamiętam jak było w pierwszej...
Co do farbowania to ja zafarbuję ale po 12 tyg jestem brunetką i farbuję na ciemny brąz więc odrostów prawie nie widać
Co do śluzu To ja mam biało żółtawy najwięcej rano taki o konsystencji troszkę gęstrzej niż kurze białko. W ciągu dnia jest przeźroczysty i jest go bardzo mało.
Co do śluzu To ja mam biało żółtawy najwięcej rano taki o konsystencji troszkę gęstrzej niż kurze białko. W ciągu dnia jest przeźroczysty i jest go bardzo mało.
Mysza1984 - na początku ciąży (w 2-3 tygodniu) biały i grudkowaty i było go duuużo (już myślałam, że jakiś grzybek się przypętał, chociaż innych objawów nie było!), teraz mniej więcej jak w dni płodne, przezroczysty biały lub lekkożółtawy, ale nie bardzo dużo.
reklama
Co do farbowania: ja jestem naturalną szatynką, ale od paru dobrych lat jestem balejażowa blondyna W blondzie czuję się najlepiej i nic zmieniać nie będę... Poza tym, byłam u mojej fryzjerki w poniedzialek i zapytalam jak to jest... Powiedziała mi, że dopóki nie najem się farby, to nic się nie stanie powiedziała mi, że rzeczywiście, nie podejmuje się farbowania włosów dziewczynom, które z kibla nie wychodza, bo ciagle "rozmawiaja z sedesem", o zapach farby może im nie podpasować... Ale w innych sytuacjach... Dlaczego kobieta w ciązy ma się czuc nieatrakcyjna?
Co do śluzu, coś tam się pojawi od czasu do czasu. Gdy jeszcze nie wiedziałam na 100% ze jestem w ciazy, bialy śmietanowaty śluz był dla mnie wskazówką, że może się udało no i fakt, wtedy było go duzo...
Co do śluzu, coś tam się pojawi od czasu do czasu. Gdy jeszcze nie wiedziałam na 100% ze jestem w ciazy, bialy śmietanowaty śluz był dla mnie wskazówką, że może się udało no i fakt, wtedy było go duzo...