reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

Mońcia - jak już jest coś podbarwionego krwią, to może to już być to ;-) Ja w tej ciąży miałam dużo krwi na wkładce, więc nie odczytuję tego jako sygnał, ale w poprzedniej odszedł rano czop z krwią i wieczorem na porodówkę. Spinanie pleców cały dzień - miałam skurcze krzyżowe.

reklama
a więc musiałam wziąć prysznic , w razie jakby to było dziś to przynajmniej bede czuć świeżość we włosach ;D spakowałam torbę , zjadłam śniadanie , śluz już brązowy był jak byłam w toalecie ....:laugh2: nie wiem czy już dzwonić i mówić mojemu B. o tym że coś się rusza czy poczekać - biedny się w pracy zestresuje ale z drugiej strony będzie miał pretensje że nic mu wcześniej nie powiedziałam

no właśnie , ból jest ale jak na @@@ ... i krzyż ... tak mnie okala od krzyża po dół brzucha....
mroczki przeszły ...

tylko właśnie nie wiem czy mi się te wody nie sączą....
ale dobrze , B. na skuterze w domu będzie w 15 min więc zdąży co by się nie działo :D

A te bóle to takie ciągłe czy cykliczne?? Jak długo już je masz?? Jeśli po 2 h Ci nie przejdzie to bym pojechała na IP

reklama
Ja też bym jeszcze zaczekała, żeby się nie okazało, że to jakieś przepowiadacze... Zwłaszcza jak już masz w razie czego wszystko przygotowane do szpitala to luz. Ale fajnie masz, u mnie nic a nic się nie zapowiada...

Do góry