Witam serdecznie przyszłe mamusie :-) ja mam termin na 4 czerwca i wybieram sie na cięcie już kolejne na wyspiańskiego:-).czy któraś z Was też ma podobny termin porodu ? pozdrawiam:-)
reklama
D
dorcia_ryba
Gość
Witam,
Bardzo proszę o nie tworzenie nowych wątków, skoro istnieją już wątki o podobnej tematyce, bo inaczej zrobi się nam istny kogel-mogel.Jeżeli chcecie znaleźć przyszłe mamy z podobnym terminem porodu to załóżcie wątek na np. Październik 2010. Polecam też lekturę https://www.babyboom.pl/forum/bielsko-biala-f193/wskazowki-33581/.
Pozdrawiam.
Bardzo proszę o nie tworzenie nowych wątków, skoro istnieją już wątki o podobnej tematyce, bo inaczej zrobi się nam istny kogel-mogel.Jeżeli chcecie znaleźć przyszłe mamy z podobnym terminem porodu to załóżcie wątek na np. Październik 2010. Polecam też lekturę https://www.babyboom.pl/forum/bielsko-biala-f193/wskazowki-33581/.
Pozdrawiam.
Corin
Mama Trójki :)
Momentami przeraza mnie ogrom tego forum Mam więc nadzieję, że dobrze piszę Dziewczyny czy któraś z was ma namiary na dr Biernackiego? Gdzie i kiedy przyjmuje? Chciałabym żeby poprowadził moją ciążę.
ivette73
Fanka BB :)
Momentami przeraza mnie ogrom tego forum Mam więc nadzieję, że dobrze piszę Dziewczyny czy któraś z was ma namiary na dr Biernackiego? Gdzie i kiedy przyjmuje? Chciałabym żeby poprowadził moją ciążę.
Z tego co się orientuję to w Eskulapie
Corin
Mama Trójki :)
Dziękuje.
ENI_35
Zaciekawiona BB
Ja mam termin na 05 maj 2011 i chce rodzic na Wyspianskiego> jaki lekarz tam dobrze robi CC? Obecnie prowadzi mnie M. Stolecki
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
WItajcie! Też jestem z Bielska i mam termin na 4 czerwca, a więc jeszcze dłuuugoooo.
ENI wiem, że na Wyspiańskiego ginekologiem jest Agnieszka Zemanek-Wojnowska, więc przy cesarkach tez powinna być. Prowadzi moją ciążę teraz i jestem nią zachwycona, dlatego też zastanawiam się nad Wyspiańskim. Ew. Eskulap, tam podobno robią świetne cesarki.
ENI wiem, że na Wyspiańskiego ginekologiem jest Agnieszka Zemanek-Wojnowska, więc przy cesarkach tez powinna być. Prowadzi moją ciążę teraz i jestem nią zachwycona, dlatego też zastanawiam się nad Wyspiańskim. Ew. Eskulap, tam podobno robią świetne cesarki.
mamii
a może mamusie które już rodziły naturalnie na Wyspiańskiego napiszą coś o położnych??
Czy wartomieć swoją opłaconą jeśli tak to czy kogoś mogą polecić??
Czy wartomieć swoją opłaconą jeśli tak to czy kogoś mogą polecić??
ivette73
Witam :-)
ja rodziłam w wojewódzkim, jeśli coś chcecie wiedzieć chętnie odpowiem na pytania
ja rodziłam w wojewódzkim, jeśli coś chcecie wiedzieć chętnie odpowiem na pytania
reklama
ENI_35
Zaciekawiona BB
ivette napisz nam - bo mnie to bardzo interesuje????!!!!!