reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe Mamy z Bielska-Białej i okolic:)

Witam serdecznie przyszłe mamusie :-) ja mam termin na 4 czerwca i wybieram sie na cięcie już kolejne na wyspiańskiego:-).czy któraś z Was też ma podobny termin porodu ? pozdrawiam:-)

reklama
Ja mam termin na 05 maj 2011 i chce rodzic na Wyspianskiego> jaki lekarz tam dobrze robi CC? Obecnie prowadzi mnie M. Stolecki

Ostatnia edycja:
WItajcie! Też jestem z Bielska i mam termin na 4 czerwca, a więc jeszcze dłuuugoooo.:)
ENI wiem, że na Wyspiańskiego ginekologiem jest Agnieszka Zemanek-Wojnowska, więc przy cesarkach tez powinna być. Prowadzi moją ciążę teraz i jestem nią zachwycona, dlatego też zastanawiam się nad Wyspiańskim. Ew. Eskulap, tam podobno robią świetne cesarki.

a może mamusie które już rodziły naturalnie na Wyspiańskiego napiszą coś o położnych??
Czy wartomieć swoją opłaconą jeśli tak to czy kogoś mogą polecić??

reklama
Do góry