reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Słuchajcie a w którym tygodniu usłyszałyście serduszko ?
na wczesnym etapie lekarze nie słuchają serduszka, tylko widać na obrazie USG jak miga szybciutko 🥹 jakbym teraz miała przejść to jeszcze raz to na wizytę do kliniki poszłabym nie wcześniej niż 23-25dpt. Ja byłam za wcześnie i nie było serduszka, a kolejna wizyta po dwóch tygodniach dopiero więc trochę czekania było :)

Powiem wam że strasznie mnie stresuje to wybieranie lekarza prowadzącego itd, bo nie wiem czy moja Pani Doktor prowadzi czy nie. Czy na NFZ uda mi się dostać do 10.tyg i czy będą chcieli lekarze prowadzić ewentualnie takie ciąże 😳 Dużo tych decyzji 😳

Powiem wam że strasznie mnie stresuje to wybieranie lekarza prowadzącego itd, bo nie wiem czy moja Pani Doktor prowadzi czy nie. Czy na NFZ uda mi się dostać do 10.tyg i czy będą chcieli lekarze prowadzić ewentualnie takie ciąże 😳 Dużo tych decyzji 😳
Czemu miałby lekarz nie chcieć prowadzić? Ciąża jak ciąża :) do porodu też nie będziesz musiała szukać konkretnego lekarza który się zgodzi dziecko z ivf odebrać 😅

Czemu miałby lekarz nie chcieć prowadzić? Ciąża jak ciąża :) do porodu też nie będziesz musiała szukać konkretnego lekarza który się zgodzi dziecko z ivf odebrać 😅
Niektórzy lekarze którzy zajmują się niepłodnością, nie prowadzą ciąż dlatego mam wątpliwości. A to że nie prowadzą ciąż z IVF to chyba nawet na forum któraś dziewczyna mówiła że jej odmówili, dlatego się zastanawiam 😅

reklama
Niektórzy lekarze którzy zajmują się niepłodnością, nie prowadzą ciąż dlatego mam wątpliwości. A to że nie prowadzą ciąż z IVF to chyba nawet na forum któraś dziewczyna mówiła że jej odmówili, dlatego się zastanawiam 😅
Tak w Luxmedzie maja taką politykę, bo to korpo :D

Do góry