reklama
Devin
Fanka BB :)
Ja byłam 6+4 na pierwszej wizycie i już byłoSłuchajcie a w którym tygodniu usłyszałyście serduszko ?
amusedxxx
na wczesnym etapie lekarze nie słuchają serduszka, tylko widać na obrazie USG jak miga szybciutko jakbym teraz miała przejść to jeszcze raz to na wizytę do kliniki poszłabym nie wcześniej niż 23-25dpt. Ja byłam za wcześnie i nie było serduszka, a kolejna wizyta po dwóch tygodniach dopiero więc trochę czekania byłoSłuchajcie a w którym tygodniu usłyszałyście serduszko ?
meeegy
Zaangażowana w BB
ja byłam 5+3 , 105 ud /minSłuchajcie a w którym tygodniu usłyszałyście serduszko ?
6+0Słuchajcie a w którym tygodniu usłyszałyście serduszko ?
Aileen31
Powiem wam że strasznie mnie stresuje to wybieranie lekarza prowadzącego itd, bo nie wiem czy moja Pani Doktor prowadzi czy nie. Czy na NFZ uda mi się dostać do 10.tyg i czy będą chcieli lekarze prowadzić ewentualnie takie ciąże Dużo tych decyzji
aurii_orelii
GratulacjeCześć dziewczyny Beta z dzisiaj 12 dpt- 548,5 wg daty transferu dzisiaj mam 4+3
amusedxxx
Czemu miałby lekarz nie chcieć prowadzić? Ciąża jak ciąża do porodu też nie będziesz musiała szukać konkretnego lekarza który się zgodzi dziecko z ivf odebraćPowiem wam że strasznie mnie stresuje to wybieranie lekarza prowadzącego itd, bo nie wiem czy moja Pani Doktor prowadzi czy nie. Czy na NFZ uda mi się dostać do 10.tyg i czy będą chcieli lekarze prowadzić ewentualnie takie ciąże Dużo tych decyzji
Aileen31
Niektórzy lekarze którzy zajmują się niepłodnością, nie prowadzą ciąż dlatego mam wątpliwości. A to że nie prowadzą ciąż z IVF to chyba nawet na forum któraś dziewczyna mówiła że jej odmówili, dlatego się zastanawiamCzemu miałby lekarz nie chcieć prowadzić? Ciąża jak ciąża do porodu też nie będziesz musiała szukać konkretnego lekarza który się zgodzi dziecko z ivf odebrać
reklama
amusedxxx
Tak w Luxmedzie maja taką politykę, bo to korpoNiektórzy lekarze którzy zajmują się niepłodnością, nie prowadzą ciąż dlatego mam wątpliwości. A to że nie prowadzą ciąż z IVF to chyba nawet na forum któraś dziewczyna mówiła że jej odmówili, dlatego się zastanawiam