reklama
Joanna1985
początkujaca
Pomagajcie prosimy
tydecydujesz.org
tydecydujesz.org
Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny ja również się przyłączam może znajdę partnerkę ,ja mam termin na 17 sierpnia i rodzę w wojewódzkim,jest może któś z podpbnym terminie?
to moja 2 ciąża ale jakoś się bardziej boje ,jestem od roku w bielsku i jakoś w tej ciązy czuję się sama?
to moja 2 ciąża ale jakoś się bardziej boje ,jestem od roku w bielsku i jakoś w tej ciązy czuję się sama?
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Witaj myszka... ja też mam termin na sierpień... na 11 sierpnia.... i to też moja druga ciąża. Mamy już synka, który w maju skończy 4 latka.
hej dziewczyny ja się zastanawiam między eskulapem a wojewódzkim...o nim te czytałam złe rzeczy ale w eskulapie nie ma sprzętu dla mamy gdyby coś poszło nie tak a w woj.oddział jest odnowiony i jest cały sprzęt
Agusiaaa ja mam termin na 17 sierpnia i też 2 poród ,pierwszy w katowicach
Aga a gdzie zamierzasz rodzić,ja mam córcie 2 lata
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Tak się zastanawiam pomiędzy wojewódzkim (tam urodziłam Olusia) a Eskulapem...
reklama
Cześć! Ja mam termin na 24 kwietnia.
Myślę, że jeśli dotrwam do terminu lub koło niego - zdecyduję się na Eskulap.
Na Szpital Wojewódzki zdecydowałabym się jeśli miałabym urodzić wcześniej niż 37 tydzień - tydzień temu miałam skurcze, które na szczęście się uspokoiły ale jakby Malutki miał się urodzić wcześniej to pewnie pojadę do wojewódzkiego.
Myślę, że jeśli dotrwam do terminu lub koło niego - zdecyduję się na Eskulap.
Na Szpital Wojewódzki zdecydowałabym się jeśli miałabym urodzić wcześniej niż 37 tydzień - tydzień temu miałam skurcze, które na szczęście się uspokoiły ale jakby Malutki miał się urodzić wcześniej to pewnie pojadę do wojewódzkiego.