reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
chomik9911 skierowanie na te badania poprosiłam nie gina tylko swoją panią dr rodzinną i bezproblemowo mi je wypisała a warto je zrobić choćby dla świętego spokoju...:confused:
Mom-to-be dzisiaj skończyłam 33 tydzień i jestem już 8dni w szpitalu :unsure:

kurczę to nie wiem czy i ja profilaktycznie ich nie zrobię.. a jak się czujesz? wyniki się polepszają?

Ostatnia edycja:
Wiem tyle że się wyniki zatrzymały ale nie wiem na jakim są poziomie teraz bo sobie wymyślili że nie będą mi na razie badań tych wykonywać...ostatnie pobranie krwi miałam we wtorek o 5.40...

No wlasnie jak tam Aluska?

ja dzis bylam na krzywej i prawie zemdlalam. tzn zemdlalabym na 100% ale mnie pielegniarka przydybala i zabrala do zabiegowego na lezanke. godzinke odlezalam i potem bylo juz lepiej chociaz caly dzien czuje sie conajmniej slabo:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Grama witaj w klubie! :D ja też dziś byłam na krzywej cukrowej i prawie zemdlałam. 2h spędziłam na leżance i również czuję się dziś średnio, do tego ten upał :/ w domu cały dzień przesiedziałam/ przeleżałam.

A co u Was dziewczyny? Jak się czujecie?

reklama
Do góry