reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
sezon urlopowy:) ja ciagle albo gdzies wyjechana albo sie ogarniam po powrocie (pranie, swiatlo w lodowce, zaleglosci organizacyjne na budowie i w firmie) albo sie szykuje do kolejnejgo wyjazdu (pranie, pakowanie, zakupy, rezerwacje)... strasznie ciezkie te wakacje:))) jestem w przeddzien weekedu w Bieszczadach a po powrocie ledwo ogarne kuwate a juz 4 jedziemy na mazaury. u mnie w domu ja jestem od logistyki. maz tylko wynosi bagaze i siada za kolkiem. reszta na mojej glowie.
w Bieszczadach nie bede miala zasiegu wiec odezwe sie dopiero po weekendzie. tylko jeszcze jutro o 14:30 szybka wizyta u gin i potem od razu w droge!:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Grama no to żyjesz na walizkach można powiedzieć :) udanego urlopu :) Ewelinka no to już spory dzidziuś! fajnie, niech rośnie jak na drożdżach. Ja się dowiem w 32 tyg ciąży dokładnie ile waży :)

Oj ja miałam jakieś ciężkie dni przez te upały , dodatkowo moją ukochaną strefę h2o na mosirze zamknęli do końca tego tyg więc jestem w lekkiej depresji z braku ruchu :p

Grama no to żyjesz na walizkach można powiedzieć :) udanego urlopu :) Ewelinka no to już spory dzidziuś! fajnie, niech rośnie jak na drożdżach. Ja się dowiem w 32 tyg ciąży dokładnie ile waży :)

Oj ja miałam jakieś ciężkie dni przez te upały , dodatkowo moją ukochaną strefę h2o na mosirze zamknęli do końca tego tyg więc jestem w lekkiej depresji z braku ruchu :p
Samo zycie na walizkach lubie. tylko te przygotowania przed i ogarniania po mnie mecza:(
zazdroszcze ze mozesz chodzic na basen. mi po 18 tyg lekarka pozwolila na kapiel w jeziorze ale krotka. ale mam "zagrozona". a tak kiedys marzylam o aqua aerobicu i pilatesie dla ciezarowek:)
zmykam pod prysznic i pakuje torbe w bieszczady. moze namowie meza na wyskok na slowacje albo na ukraine?:))) lubie ukrainskie klimaty tylko stanie na granicy jest do bani:(((

dziewczyny, a słyszałyście o tym że na jaczewskiego zrobili coś takiego że do 18 koniec odwiedzin i nie ma mowy po tej godzinie o porodach rodzinnych?? Podobno jak na razie do sierpnia to obowiązuje ale kto wie...

dziewczyny, a słyszałyście o tym że na jaczewskiego zrobili coś takiego że do 18 koniec odwiedzin i nie ma mowy po tej godzinie o porodach rodzinnych?? Podobno jak na razie do sierpnia to obowiązuje ale kto wie...
hehe...kolejna "dobra zmiana"?;))) ja juz czasami we wszystko w naszym kraju uwierze!;)

Cześć Kochanie nie odzywałam się bo wyczerpałam internet w telefonie a obecnie korzystam z Wi-Fi oddziału noworodkowego...nie to że mnie juz tam wysłali póki co siedzę sobie na krześle przy tym oddziale...na oddział patologii niestety wi fi nie dociera :dry:
U mnie bez zmian.. dziś skończyłam 34 tydzień i do mojego planowanego przez nich rozwiązania już tylko 3 tygodnie i o wyjsciu nic nie wspominają:hmm:
Jutro mają powtórzyć badania to może czegoś się konkretnego dowiem na obchodzie...

reklama
Ewelinka ale co to znaczy "podobno" ? :) bo już tych różnych historii po internecie krąży , więc średnio w nie wierzę :p pójdę to zobaczę, w sierpniu nie rodzę to mi to wsio :)
Aluśka tylko 3 tyg zostały fajnie! ale sn? jeju już Cię pewnie nie wypuszczą biedulko..

Do góry