reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

Aluśka zazdroszczę Ci tych 3 tygodni! Ja się już strasznie męczę a to dopiero 31... Ewelinka te historie o Jaczewskiego to mają chyba wszystkich zniechęcić do rodzenia tam, przy takim bałaganie nikt nie pilnuje godzin odwiedzin bo nie ma kto:-)

reklama
Dziewczyny z tego względu tylko 3 tygodnie bo moje rozwiązanie planują w 37 tygodniu i na początku pewnie będą wywoływać a jak to się nie powiedzie to cc..

Dziewczyny, położna która prowadzi szkołę rodzenia do której chodzę opowiadała nam we wtorek, że była jako doula przy porodzie u dziewczyny w poniedziałek i o 18 i ona i mąż dziewczyny zostali wyproszeni w porodówki, bo zakaz odwiedzin... Więc nie sądze że sobie to wymyśliła, chociaż fakt, ta szkoła rodzenia jest jakoś bardzo negatywnie nastawiona na szpital jaczewskiego.

dziewczyny tez wyladowalam na patologii ciazy na jaczewskiego i jest ogłoszenie ze do 1 sierpnia jest ograniczenie odwiedzin, ale na spokojnie moj mąż wychodzil pozniej i nikt uwagi nie zwracal. wczoraj w nocy byly tez tu cesarki i kręcili sie tatusiowie po korytarzu wiec myślę ze ograniczenia dot tylko odwiedzin.

reklama
Dziula współczuję :confused:
Oby Cię szybko wypuścili :sorry2:

Jestem już ponad dwa tygodnie na oddziale patologii i muszę przyznać że bardzo miły personel tutaj pracuje i te same sympatyczne położne odbierają porody także w tej kwestii nie mam się czego obawiać :biggrin2:

Do góry