reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
Ewelinka do szkoły nic nie mam było bardzo miło. Fajne położne te zajęcia prowadzą ale niestety jestem w szpitalu i szybko z niego nie wyjdę :-(

jejku dziś byłam cały dzień poza domem, nie miałam kiedy pisać dlatego zrobię to zbiorczo :)
Mom to be - super, że już w domu jesteś i dzięki za info :)
Jeśli chodzi o znieczulenie to zapytam wprost u źródła za tydz - czyli u swojego lekarza :D komisy zacznę niedługo przeszukiwać, na pewno odwiedzę pepco - bo widziałam fajne ciuszki.

jejku dziś byłam cały dzień poza domem, nie miałam kiedy pisać dlatego zrobię to zbiorczo :)
Mom to be - super, że już w domu jesteś i dzięki za info :)
Jeśli chodzi o znieczulenie to zapytam wprost u źródła za tydz - czyli u swojego lekarza :D komisy zacznę niedługo przeszukiwać, na pewno odwiedzę pepco - bo widziałam fajne ciuszki.
ja jednak te pierwsze ciuszki to odpuszcze pepco. ogolnie kupuje tam czesto ubranka dla syna mojego meza (8 lat) ale on jest u nas raz na 2 tyg wiec predzej wyrasta albo niszczy (plami, dziurawi jak to chlopak) niz zuzywa urania i jakosc nie ma zbytnio znaczenia (ostatnio po 1 razie zrobil dziure). Zdarzaja sie rzeczy fajne (polar, spodnie jeansy!) ale czesto bawelna jest cienka i kolor sie spiera po 1 praniu (tshirty, tak co drugi, zwlaszcza biale). Nie wiem czemu ale balabym sie ze takiego maluszka moglaby taka kiepska bawelna uczulic.
Podobno jak chce sie tanio, wytrzymale i dobre to warto rozeazyc F&F z tesco i ciuszki z carryfour (nie wiem czy maja swoja jakas marke?). Tyle ze wzornictwo raczej minimalistyczne (duzo jest calych bialych np. body). Jak chcecie wiecej designu za nadal niewielka cene to hm albo smyk na wyprzedazach trzeba trzepac:)
ja sporo dostalam. glownie pajace i licze ze mi starczy. pewnie jeszcze dostane troche prezentow wiec nie kupuje ciuszkow do narodzin wcale.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Właśnie też czytałam że w pepco ubranka są średniej jakości :( Ja mysle o C&A, H&M, i o smyku. Kilka bodziaków i pajacyków kupiłam teraz na wyprzedaży, z resztą czekam tak na 28 tydz i wtedy zacznę szaleństwo zakupowe :)

Ja osobiście kupowałam sobie ubrania w pepco jakieś 2 lata temu i do tej pory w nich chodzę. Szwagierka kupuje tam ciuszki dla dzieci i jest zadowolona :) F&f też jest fajne i dobre jakościowo choć zauważyłam,że zaczynają się cenić. h&m moja siostra kupuje. Bluzeczki, body, rajstopy po jakieś 40 zł, dla mnie to stanowczo za dużo dla niemowlaka. Ale jak kogoś stać to czemu nie :) zresztą na szmaty wszędzie można trafić

reklama
Do góry