reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i już obecne Mamusie

No to i u mnie 2 straty, ale tym razem będzie inaczej..! :)
Tak zwane obrzeża centrum bądź osiedle prydworcowe. Jak zwał tak zwał. Niedaleko pks ;) A Ty?

reklama
Ja w Wasilkowie mieszkam. W ktorym tyg stracilas aniolki? To jedziemy na podobnym wozku podziwiam Cie bo ja po 2 stratach to bym jak na szpilkach siedziala. Ktory teraz u Ciebie tydzien? Czy planujesz jakas polozna brac do porodu czy cos tam z lekarzem sie dogadywac?

Ah no tak, chyba pisałaś już o Wasilkowie :)
Pierwsze dziecko straciłam w 11 tygodniu w sierpniu 2015 a kolejne w 5 tygodniu w grudniu 2015. Było bardzo ciężko.. Nawet nie będę opisywać, bo czasu nie cofnę.. Potem prawie rok starania bo organizm się zbuntował i w listopadzie 2016 udało się ponownie :) Jutro zaczynam 19 tydzień.

Co do porodu to zależy mi po prostu na USK. Nie będę nikomu płacić za opiekę tam. Liczę, że będzie okej :) Zawsze mogę poruszyć znajomości teściowej i spojrzą bardziej przychylnym okiem. Oby ;P

A ja juz sama nie wiem ktory szpital lepszy jedni chwala jeden inni drugi ja chyba nie bede wybierac gdzie trafie tam bede bo jak wybiore i bedzie lipa to bede miala do siebie pretensje. Ile Aga masz lat?

Ale masz prawo wyboru szpitala do porodu. A jak nie będzie miejsca to ich obowiązkiem jest załatwienie Ci karetkę i przewóz do innego. Mamy to w opiece okołopotodowej zapewnione. A jako że nikt w transport się nie bawi to przyjmą :) No ale ja mam lekarzy z tamtąd. W razie problemów zadzwonię do któregoś i pomoże. Chociaż zapewne zadzwonię już jadąc, że rodzę. [emoji14] Nie wiem czemu, ale nie biorę innego szpitala pod uwagę.
Mam 29 lat.

Ja w listopadzie tez 29 lat ☺ teraz oba szpitale na jednym podworku to latwiej odsylac ☺ szkoda ze moja gin przyjmuje tylko prywatnie kiedys pracowala w klinicznym.

Hej dziewczyny.
Bylam w czwartek na mojej pierwszej gimnastyce :-) myslalam, ze sie bardziej zmecze. Bylo bardzo fajnie. Wybieram sie znow w poniedzialek. Wczoraj bylam u mojego doktorka. Potwierdzil ze bede miec dziewczynke :-) Milenke. Moja mala ostatnio kopie jak szalona. A ja prawie nie zamykam lodowki. Caly czas cos jem. I gotuje, wczoraj golabki a dzis leczo.
Jutro jade w odwietki do znajomej bo urodzila. Pocacam se troche bejbusia.
Dziewczyny ja mam problem z tymi szpitalami bo nie wiem jak sie nazywaja.
Ja mieszkam obecnie w kleosinie a to praktycznie jak bialystok.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej co do szpitali to tak ten duzy co polaczony jest z dsk co na Skladowskiej to Usk Uniwersytecki szpital kliniczny. Ten z Warszawskiej teraz obok tamtego jest i jak sie nie myle to Śniadecki mam nadzieje ze nie wprowadzilam wblad.
Co kupowalas w odwiedki dla kolezanki? Tez bym takim maluszkiem sie pobawila zaraz swoimi bedziemy sie bawic ☺ pozdrawiam dziewczyny i milego weekendu ☺

reklama
1489823564-aaaaaa.jpeg

Cos takiego mu kupilam. To juz duzy chlopiec bo ma 8 miesiecy:-) urodzil sie w UK i to jego pierwsza wizyta w domu.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom