Ja chodzę. Jest ok. Od 4 lat jestem pacjentkąJa tez nie wiedzialam. Ale dzis ladny dzien☺ az zyc sie chce. Ktoras z Was mowila ze chodzi do dr pierzynskiego?
reklama
@Integral Mam polubiony Kobiecy Białystok na Facebooku i tam było info. Ale o każdej takiej nowince mówi mi znajoma, ona to wszystko wyszukuje
Byłam dziś na spotkaniu o prawach kobiet podczas porodu. Było 12 osób bo to zajęcia w małej grupie "wsparcia" - jak to same mówią ;P Trochę się tam nie odnalazłam, ale kto co woli ;P
Byłam dziś na spotkaniu o prawach kobiet podczas porodu. Było 12 osób bo to zajęcia w małej grupie "wsparcia" - jak to same mówią ;P Trochę się tam nie odnalazłam, ale kto co woli ;P
Integral
Fanka BB :)
Super. Dawaj znac jak cos ciekawego bedzie. Chetnie sie wyrwe z domu.@Integral Mam polubiony Kobiecy Białystok na Facebooku i tam było info. Ale o każdej takiej nowince mówi mi znajoma, ona to wszystko wyszukuje
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Integral
Na warsztaty mamo to ja zapisalam sie jak tylko podalas link. A o targach w fartlandi nic nie wiedzialam .... nie mam facebooka. Dzieki za wszystkie informacje!! :-)
asia333podlasie
Hej ja jakos pomyslow nie mam duzo jest miejsc ☺ blisko to swieta woda fajnie porobione tam. Ja rosne zdrowo tylko cisnienie mi idzie do gory czekam do swiat i bede kladla sie do szpitala a jak Twoje zdrowko?
@asia333podlasie Do szpitala z racji ciśnienia? U nas tfu tfu wszystko dobrze. Brzucho rośnie, Tymek się wierci, pogoda piękna, więc korzystamy z niej ile możemy
reklama
asia333podlasie
Tak juz ostatnio mialam skierowanie od gin ale lekarz na ip dal tylko recepte dodatkowa i pozwolil wrocic do domu. Piekna pogoda ale mi juz dzis bylo za goraco za ciezko. Przypomnij ktory u Ciebie tydz? U mnie maly juz mniej sie rusza bardziej tylko rozpycha.