reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i już obecne Mamusie

reklama
Nie mam jeszcze planow. Szykuje sie na cesarke. Pierwsza mialam w usk. Tam zawsze jade jak cos jest z moimi nerkami (mam kolke nerkowa i tam dostaje zastrzyki).
Kurcze niby jeszcze tyle czasu jest do rozwiazania a jak se pomysle ze od przyszlego tygodnia to juz 6miesiac to mi slabo.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadza się, ten największy to USK, a taki stary przeniesiony obok USK to Szpital Wojewódzki im. Śniadeckiego. Są jeszcze prywatne szpitale, gdzieś za kasę też można rodzić ;)
@Integral gratulację Milenki! :) Mój Tymek jeszcze nie konie.. Choć wydaje mi się, że kilka razy czułam małe smyranie :)

Ja dziś się podłamałam wózkami.. Nie dość, że nie znalazłam hurtowni Start Baby i Baby Toys - nie nawidzę tego rynku! To potem mój mąż porównywał ze mną wózki i kręci nosem na cenę Anex Sport.. Albo bardziej na czarny kolor wózka.. Znaleźliśmy bardzo podobny jakościowo Espiro Next ale też cena powyżej 2 tysięcy za 2w1. No ale kurde jakoś jest zupełnie inna! Miękkie, delikatne, robią kółka w miejscu bo takie skrętne.. No i bardzo zgrabne, a te inne są jakieś wielkie i szerokie.. Mojemu spodobał się Bebetto Holand (cana o tysiaka mniej..) ale nie przekonuje mnie ta spacerówka.. Głowa pełna!

U mnie 8 juz miesiac a jeszcze pierwsza ciaza to wogole kosmos. Powiedz a w Usk przyjmuja Cie nawet jak nie ma ostrego dyzuru?
Wydaje mi sie ze kiedy bys nie pojechal to w usk i tak cie przyjma. Moj maly sie tam urodzil i bylo wszystko ok. Podoba mi sie jak oni te maluszki opatulaja w kocyki. Dzieciak jest tak stabilny ze nawet ktos kto nie potrafi trzymac da sobie rade.
Aga wozkami sie nie martw. Jeszcze znajdziesz swoje cudo. Na spokojnie.
Ja po wizycie u znajomej nawachalam sie bejbika, jestem mega szczesliwa i chyba zarazilam inna kolezanke ciaza :p

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda ze noe znalazlas oni sakolo firanek pod koniec alejki. A lozeczka dziewczyny macie jakies upatrzone. A i jeszcze co do gondoli chyba lepiej miec wieksza moja znajoma kupila mala dziecko mialo problem z bioderkami i nie mogla go wlozyc do wozka bo byl za waski.

Byłam przy tych firankach ale nic tam nie widziałam.. Mąż się zirytował, że wszędzie wali kebabem i kupimy wiek w sklepie a nie na rynku. [emoji14] Na szczęście mój wymarzony Anex ma całkiem dużą gondolę. Zwracam na to uwagę jak szukam :)

Ostatnia edycja:
reklama