asia333podlasie
Fanka BB :)
Więc tak teraz zajęcia na bema z teorii na które można chodzić samemu bądź z mężem/partnerem będą 13,14,15,16 i 20,21,22,23 o godz 17.30. wyjątkiem są warsztaty bezpieczny maluch o godz 17. Potem w kwietniu są od 3,4,5,6 i 10,11,12,13. Można się zapisać tez na warsztaty z fizjoterapeutką lista leży na biurku przy wejściu jak się na gimnastykę idzie, będą 17,03 w piątek godz 12. ciekawe zajęcia byłam raz i idę znowu dla utrwalenia I jeszcze jak ktoś chce to może zapisać się na zajęcia z chustowiązania , a szczegółów nie znam bo mnie to nie interesuje.
Co do tej hurtowni na upalnej, to tam też jest wszystko czego potrzeba, wózki , łóżeczka, foteliki , różne akcesoria dla dzieci , mnóstwo ubranek, pieluch, zabawek, są fajne materace firmy danpol do łóżeczek (ja kupuje kokos - lateks), nie wiem czego tam może nie być... te dwie hurtownie jak dla mnie są super , w fartlandii popatrzyłam tylko na ceny, byłam ze 4 razy i nic w końcu nie kupiłam W lidlu mogę polecić ubranka niemowlęce , są niedrogie i super jakość , warto zaglądać do smyków i H&M czy tym podobnych bo można nadziać się na promocje. Co do wózków nic nie polecam bo kupiłam używany więc nie wiem w jakim sklepie najtaniej i najlepiej. Odzież ciążowa oczywiśćie w H&M w Alfie super jak ktoś by chciał tam się zaopatrzyć. Jest też sklep w galerii zielone wzgórza z odzieżą ciążowa, sklep ze stanikami do karmienia na wysockiego w tej galerii nie wiem jak jej tam się zwie i jest sklep też na zamenhofa.
A jeśli chodzi o te warsztaty "mamo to ja " czy ktoś wie gdzie będą eis odbywały ???
Hej witam nowa przyszla mame ☺ kurcze podziwiam Cie za zorganizowanie u mnie 31 tydz i jakos jeszcze nie wiele mam rzeczy dopiero tydz temu tylko wozek kupilismy i jakies tylko pierdoly mam troche do szpitala kosmetycznych rzeczy jakos nie moge sie zebrac ☺ ale jeszcze nie mam zamiaru rodzic ☺
Milego weekendu dziewczynki ☺ gdzie tu sloneczko ☺ trzeba domek po sprzatac ☺