reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
Styna, dobrze, że się uparłaś na dokładne osłuchanie. Człowiek o wszystko sam musi zadbać, szkoda gadać. Zdrówka dla Nadii, oby antybiotyk szybko pomógł. Mam nadzieję, że jak się przeprowadzicie to te infekcje w końcu odpuszczą &&&

Paula zdrówka! Z Krzysiem nie byłam, poszłam sama. Mam z nim przyjść, lekarz chce też go obejrzeć. 25.01 mamy wizytę połączoną ze szczepieniem. Mam nadzieję, że coś więcej się dowiem. Póki co nie wiem, jak go karmić, ciągle ma wzdęty brzuszek i męczą go gazy :no:
Styna dużo zdrówka! Dobrze, że postawiłaś na swoim i ponownie osłuchała. Trzymam kciuki by szybko Nadii się poprawiło.

Ypra czekamy na wieści co lekarz powie w sprawie Krzysia.

Styna niech żyje służba zdrowia :wściekła/y: Dobrze że postawiłaś na swoim!

My z Igim też we wtorek byliśmy u pediatry na konsultację bo M stwierdził że przpukline ma. Pani doktor potwierdziła podejrzenia taty. Na razie mam się nie martwić bo ponoć dużo dzieci ma lekką przepuklinę i sama powinna z czasem zniknąć.

Stynka- ehhh dobrze że postawiłaś na swoim, zdrówka !!!! kochana mam nadzieję że jak się przeprowadzicie to skończą się te paskudne choróbska!
Joluś- ojj no popatrz :confused: oby szybko przepuklina zniknęła :tak:
Ypra- właśnie a co z Krzysiem ??

Stynka zdrówka dla Nadii, oby antybiotyk szybko pomógł. Dobrze, że byłaś czujna.
Joluś, mam nadzieję, że przepuklina szybciutko się wchłonie.

My też u lekarza byłyśmy. Marti miała 38 stopni gorączki jak teściowa zadzwoniła. Więc zwolniłam się z pracy i zabrałam malutką do lekarza. U pediatry już miała 39,8. Ja wiedziałam, że ma sporą temp, bo w poczekalni siedziała mi na kolanach przytulona do mnie, a do niej to niepodobne, zawsze szogun bawi się z innymi dziećmi. Nie ma antybiotyku <i dobrze>, osłuchowo czysta. Syropek na kaszel dostała. Wczoraj wzięłam urlop i byłam z nią w domku, cały dzień nie gorączkowała, jedynie pokasłuje od czasu do czasu. Dzisiaj już w pracy jestem, mam nadzieję, że i dzisiaj ok dzień będzie. Od jutra weekend to będziemy kurować się razem, bo matka ma antybiotyk-zapalenie oskrzeli:confused2:.

reklama
jolek u nas kontrola 21.01 z pępolem, ale nie wchłonął się pypek.A jak u Igiego ta przepuklina wygląda?
basiekk pewnie jakiś wirus, niech Marti dzielnie walczy, a temperaturą się nie martw, bo wirusy od niej giną.
Olo też był taki przytulasi jak chorował.
A Ty matka zajmij się swoim zapaleniem oskrzeli, nieleczone to astma za parę lat :-p

Do góry