reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
madzikk zdrówka dla Julcia, jak bylismy na wizytach podczas choroby juniorka, to też nam mówili,że ten wirus co teraz panuje powoduje często powikłania w postaci zapalenia płuc.Trzymamy kciukasy
Futrzaczku witamy wśród zdrowych!

My po kontroli. Antybiotyk pomógł, osłuchowo czystko. Jupiiii!:) Postanowiłam jednak, że do końca tygodnia potrzymam Julka w domu, bo gdyby teraz taki osłabiony po antybiotyku wrócił do żłoba to lada moment byłby na nowo załatwiony. Ja do środy mam opiekę, a na czwartek i piątek może dziadków załatwię i jakoś przepękamy.

Zdrówka dla chorowitków
Madzik dobrze że z synusiem wszystko ok
Ypra a jak Krzysio?? Wiadomo już coś??? Badania zrobione?? Zdrówka dla bąbelka.
Ja chciałam mojego bąka zabrać w środę na szczepinie a tu dziś słyszę kaszel i chyba nici ze szczepienia :-(,a to zaległe szczepienie

reklama
My byłyśmy dzisiaj u lekarza bo Nadia całą noc bardzo kaszlała i do tego tak jej rzężi w klatce. No i okazało się że zapalenie płuc o co musiałam się wykłucić z lekarką bo przy pierwszym osłuchaniu uznała że to w nosku jej gra, ale naciskałam i kazałam jeszcze raz ją osłuchać i wtedy Nadii tak w nosku nie huczało i stwierdziła że miałam racje to płuca. Dała odrazu podwójną dawkę antybiotyku bo mówi chce mieć pewność ze to pomoże. No i kazała nam wrócić za tydzień do kontroli aby sie upewnić że płuca czyste jak nie to będą Nadię kierować do pediatry na konsultacje aby wykluczyć niewydolność płuc, no ale to tylko rutynowe przy tak częstych infekcjach. Mówi oczywiście że ten grzyb co mamy też nie jest pomocny i to może być wina właśnie tego bo grzyb może powodować zapalenie płuc.

Do góry