reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

toż to leczę się przecie:tak:, Łykam te paskudne wielkie jak nie wiem co tablety:confused2:.
Dzwoniłam do domu- Marti już w 100 % formy bo łobuzuje na maksa. Od razu mi się humor poprawił:tak:, a za pół godziny mykam do domku.

reklama
Basiekk zdrówka Wam życzę. Widzę weekend łóżkowy Was czeka.Trza się kurować żeby z zimy jeszcze skorzystać:)

Jaipur Igi ma taki lekki wzgórek kilka centymetrów nad pępkiem.

Krzyś w końcu skończył z ospą. Następna wizyta w kwietniu - bilans 2-latka. Pani doktór radzi zaszczepić wtedy na meningokoki. Nie wiem jeszcze co o tym myśleć, bardziej jestem na nie. Jak już to może we wrześniu jakby gdzieś poszedł między dzieci np.do klubiku. A Wy dziewczyny szczepicie, jeśki tak to kiedy?
Z brzuszkiem na razie się uspokoiło, pani doktór nic nie zlecała. Ja mam cichą nadzieję, że jemu w końcu już to wszystko przechodzi i będzie lepiej trawić.

Ypra
Doczytalam tutaj :) To same dobre wiesci, bedzie ok.
Hmmm z tymi meningo,,, a akurat dzisiaj mowilam, ze koniec ze szczepieniami na dlugo, a nie wzielam pod uwage, ze chce Polke do klubu maluszka adaptowac powoli ... :baffled: moze faktycznie warto .... sama nie wiem ...

a My u lary byliśmy bo pediatra Nas skierowała z związku z tym jego dość częstym kaszlem , niby wszystko ok ale katar jakby trochę alergiczny :confused: dostaliśmy 2 rodz. kropli i za dwa tyg do kontroli.

no właśnie ?? zero innych oznak alergii , wysypki ,suchej skóry , biegunek etc.. , jedynie kiedyś co miał na buźce takie plamki ...
nie wiem zobaczymy ...

Pozostaje czekać co za jakiś czas lekarz powie, albo na własną rękę testy z krwi zrobić.

reklama
Futrzaczku, ja mam wrażenie, że lekarze jak czegoś nie wiedzą skąd się wzięło to zawsze zwalają winę na jakieś alergie. Jak kaszel albo katar niewiadomego pochodzenia to zaraz alergiczny. Obserwuj smyka, może akurat coś zauważysz.

Do góry