reklama
Krzyś w końcu skończył z ospą. Następna wizyta w kwietniu - bilans 2-latka. Pani doktór radzi zaszczepić wtedy na meningokoki. Nie wiem jeszcze co o tym myśleć, bardziej jestem na nie. Jak już to może we wrześniu jakby gdzieś poszedł między dzieci np.do klubiku. A Wy dziewczyny szczepicie, jeśki tak to kiedy?
Z brzuszkiem na razie się uspokoiło, pani doktór nic nie zlecała. Ja mam cichą nadzieję, że jemu w końcu już to wszystko przechodzi i będzie lepiej trawić.
Z brzuszkiem na razie się uspokoiło, pani doktór nic nie zlecała. Ja mam cichą nadzieję, że jemu w końcu już to wszystko przechodzi i będzie lepiej trawić.
Ypra
Doczytalam tutaj To same dobre wiesci, bedzie ok.
Hmmm z tymi meningo,,, a akurat dzisiaj mowilam, ze koniec ze szczepieniami na dlugo, a nie wzielam pod uwage, ze chce Polke do klubu maluszka adaptowac powoli ... moze faktycznie warto .... sama nie wiem ...
Doczytalam tutaj To same dobre wiesci, bedzie ok.
Hmmm z tymi meningo,,, a akurat dzisiaj mowilam, ze koniec ze szczepieniami na dlugo, a nie wzielam pod uwage, ze chce Polke do klubu maluszka adaptowac powoli ... moze faktycznie warto .... sama nie wiem ...
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
a My u lary byliśmy bo pediatra Nas skierowała z związku z tym jego dość częstym kaszlem , niby wszystko ok ale katar jakby trochę alergiczny dostaliśmy 2 rodz. kropli i za dwa tyg do kontroli.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
no właśnie ?? zero innych oznak alergii , wysypki ,suchej skóry , biegunek etc.. , jedynie kiedyś co miał na buźce takie plamki ...
nie wiem zobaczymy ...
nie wiem zobaczymy ...
reklama
Futrzaczku, ja mam wrażenie, że lekarze jak czegoś nie wiedzą skąd się wzięło to zawsze zwalają winę na jakieś alergie. Jak kaszel albo katar niewiadomego pochodzenia to zaraz alergiczny. Obserwuj smyka, może akurat coś zauważysz.