reklama
Futrzaczku ciekawe na co jak teraz nic nie pyli, obserwuj czy coś nowego się nie pojawiło w otoczeniu, czy jedzeniu.Zgadzam się z dziewczynami, to samo z jakimiś problemami skórnymi- niektórzy zaraz trąbią ,że może alergia.
Juniorek był u dentysty, na przeglądzie, ząbki jak ta lala
Juniorek był u dentysty, na przeglądzie, ząbki jak ta lala
Futrzaczku ja mam teorie po pierwsze jest zima grzeją kaloryfery i jest suche powietrze, więc kładłabym na noc mokry ręcznik na kaloryfer i zobaczysz czy będzie efekt, po drugie roztocza i kurz szczególnie w dywanach kanapach pościeli więc może trzeba to wszystko wyprać wiem że zimą ciężko z tym bo nic nie chce schnąć ale może jakoś ci się uda to rozwiązać.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Dziękuje dziewczyny :* obserwuję go cały czas
jeśli chodzi o kaloryfery to już dawno mamy poskręcane do zera bo właśnie poszła teoria że może za gorąco , pościel piorę mu co 3 dni dosłownie , dywan odkurzam co 2 dzień , a w reszcie domku nie ma już dywanów ani nic z tych rzeczy ... kurzu też nie znoszę .. musimy jeszcze kupić nawilżacz powietrza .
jeśli chodzi o kaloryfery to już dawno mamy poskręcane do zera bo właśnie poszła teoria że może za gorąco , pościel piorę mu co 3 dni dosłownie , dywan odkurzam co 2 dzień , a w reszcie domku nie ma już dywanów ani nic z tych rzeczy ... kurzu też nie znoszę .. musimy jeszcze kupić nawilżacz powietrza .
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
wiem wiem kochana , wszystko ląduje w pralce
reklama