reklama
bombelq my pijemy ten debridat już 4 tydzień,są przerwy dwudniowe powiedzmy,ale przeważnie jest jakiś bobek codziennie więc może jakos działa,ale boby nadal trwadawe i wieeeeelkie podobno to ma działać po jakimś czasie,aa no i my na bebilonie 2 tym na zaparcia teraz jesteśmy
bra00721
Fanka BB :)
bombelq napewno wszystko jest ok, ale niech faktycznie ją obejrzą dla świętego spokoju.
u nas zaparcia pojawiły się, gdy zaczęłam wprowadzać właśnie bebilon 2 przeciwko zaparciom i kolkom. wróciłam do pepti 2 i jest ok. ale od przyszłego tygodnia znowu zacznę mieszać. tym razem jednak będę robic dłuższe przerwy między zmianami dawek i spróbuje innego mleka.
u nas zaparcia pojawiły się, gdy zaczęłam wprowadzać właśnie bebilon 2 przeciwko zaparciom i kolkom. wróciłam do pepti 2 i jest ok. ale od przyszłego tygodnia znowu zacznę mieszać. tym razem jednak będę robic dłuższe przerwy między zmianami dawek i spróbuje innego mleka.
No ja właśnie słyszałam, że ten Debridat czasem na następny dzień działa a czasem trzeba czekać dłużej i to sporo dłużej mam nadzieje że nam pomoże bo Zosia robi raz na 3 dni mega bobki właśnie, a jesteśmy na mleku Enfamil 2 Premium lekarz twierdzi,że niby mleko nie powoduje tych zaparć....
Bra i Emikaa ja też myślałam właśnie żeby przejść na ten Bebilon Comfort niby pomaga na zaparcia ale lekarz kazał się wstrzymać....
A jutro jedziemy na oddział dam znak co powie ta rehabilitantka już mam stresa....
Bra i Emikaa ja też myślałam właśnie żeby przejść na ten Bebilon Comfort niby pomaga na zaparcia ale lekarz kazał się wstrzymać....
A jutro jedziemy na oddział dam znak co powie ta rehabilitantka już mam stresa....
persefona
Dziewczyny z zaparciami-niestety nie miałam z tym do czynienia,ale dwójka moich dzieci chowana była od początku na bebilonie. Wiem,że pomóc może jabłko surowe,suszone śliwki,morele,brzoskwinie i winogrona.
A my właśnie wróciliśmy. Szczepienie Remika przeszło w miarę gładko.Chwila płaczu była tuż po, a wcześniej rogal do doktora:-)
Bilans Gabi też pomyślny.Wzrok ma dobry,słuch też.Postawa OK.Waży 21kg i ma 110cm wzrostu. Troszkę wstydziła się doktora,ale jaka radość była jak dostała lizaka na koniec badania i doktor jej brawo bił:-):-):-)
A my właśnie wróciliśmy. Szczepienie Remika przeszło w miarę gładko.Chwila płaczu była tuż po, a wcześniej rogal do doktora:-)
Bilans Gabi też pomyślny.Wzrok ma dobry,słuch też.Postawa OK.Waży 21kg i ma 110cm wzrostu. Troszkę wstydziła się doktora,ale jaka radość była jak dostała lizaka na koniec badania i doktor jej brawo bił:-):-):-)
Persefona super tylko pozazdrościć zdrowych dzieciaczków a co do zaparć my już wszystko próbowałyśmy jabłka,śliwki,dużo picia w ciągu dnia i nic i myślę właśnie nad tym Bebilonem cały czas bo w sumie większość pozytywnych opinii czytam...
Persefona piękne pulpeciki chowasz;-):-)
Mam wyniki morfologii Franka...
Wychodzi lekki niedobór żelaza
Podwyższone bazofile norma jest 1,0-5,0 u Franka 8,30
Obniżone neutrofile norma 30,00-70,00 u nas 24,7
Jutro idę do pediatry z wynikami naczytałam się już pierdół na forach i brzuch mnie boli ze strachu:-(
Salsera a jak wyniki Mikołaja?
Mam wyniki morfologii Franka...
Wychodzi lekki niedobór żelaza
Podwyższone bazofile norma jest 1,0-5,0 u Franka 8,30
Obniżone neutrofile norma 30,00-70,00 u nas 24,7
Jutro idę do pediatry z wynikami naczytałam się już pierdół na forach i brzuch mnie boli ze strachu:-(
Salsera a jak wyniki Mikołaja?
Ostatnia edycja:
reklama
Majowa Mamusia
bombelq daj znać, co Ci powiedzą, bo mój Kuba ma dokładnie tak samo - siedzi, ciągnie się nawet do stania, a nie przekręca się ani w jedną ani w drugą stronę, ale na forach czytałam że niektóre dzieciaki późno opanowują tę umiejętność. Niekiedy dopiero wtedy gdy już raczkują. Dlatego ja nie panikuję i cierpliwie czekam.