reklama
Alex cieszę się że tylko katarek, jak przypilnujesz i będziesz odciągać gile powinno być ok Zgadzam się z Jolcią suche powietrze przy katarku nie jest dobre, z naszego doświadczenia polecam porozwieszać mokre pieluchy wokół łóżeczka nam bardzo pomogło
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Duuuuuzo zdrówka wszystkim maluchom :*****
basiekkk
Fanka BB :)
My też byliśmy wczoraj u lekarza. Mała osłuchowo czysta. Kaszleć nie kaszlę. Pierwszy katar w życiu też już zwalczyliśmy Nasivinem. Ale na wszelki wypadek pediatra przesunęła szczepienie o tydzień ze względu na temperaturę. Dzisiaj rano tempki nie miała. Obserwujemy ją. Jak wystąpi wysypka to będzie to tzw. gorączka trzydniowa.
basiekkk
Fanka BB :)
Dziękuje dziewczyny. Martyś czuje się dobrze, chyba mamy za sobą. Najprawdopodobniej to właśnie trzydniówka była, bo rano miała delikatną wysypkę na klatce piersiowej. Katarek tez w sumie szybko poszedł w zapomnienie. Pomogła woda morska, odciąganie i psikanie nasivinem.
Choć odciągane to była masakiera, samemu nie dało rady mąż trzymał, a ja odciągałam, przydałaby się jeszcze jedna osoba co by nam uszy zatkała bo Kluch takiego wrzasku narobiła
Choć odciągane to była masakiera, samemu nie dało rady mąż trzymał, a ja odciągałam, przydałaby się jeszcze jedna osoba co by nam uszy zatkała bo Kluch takiego wrzasku narobiła
reklama