reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Basiek ja miałam hemoglobinę 8 po porodzie zażywałam jednak żelazo teraz zażywam falvit, ale przy okazji sobie też zrobię morfologię:tak: cieszę się że u ortoperdy ok, a i z oczkiem napewno będzie lepiej:tak:

reklama
Jejciu współczuję tych pokłuć maluszków .. domyślam się jakie to musi być straszne ... :-( raz tylko z Szymulek miał pobieraną krew z paluszka a płakał jak nie wiem :no: miał wtedy pól roczku .

Basiekkk- fajnie że z malutką u ortopedy wszystko dobrze a z oczkiem myślę że powinno być już ok. :tak::-)

Madzik oby już nigdy więcej!!!!!

Basiekk
przeżycia u okulisty ..koszmar. Dobrze,że macie już to za sobą.

Basiekk - to ogolnie wizyty udane, wierze - ze u okulisty sie nameczyliscie.. a malutka dopiero.... :( Dobrze, ze juz po!

My dzisiaj bylismy na bilansie po pol roku - generalnie wszystko okej, ale bardzo malo przybrala Polcia - tylko, ze dla mojego pediatry to zaden problem.. miesci sie idealnie w centylach - idzie w rownej linii do gory - no i niby w porzadku.
Wazy 7845 - a jak ja wazylismy domowym sposobem miesiac temu bylo okolo 7700-7800.... <?>
Dostalismy tez skierowanie na morfologie - tak po prostu, dr mowil, ze w tym okresie sie robi.
Glowencja 43,5 cm, klata 42 :-)

Maja to wcale mało Pola nie waży na swój wiek. u mnie Igor też coś koło tego ważył w tym okresie :)
Ale z tą morfologią to mnie zaskoczyłaś bo nam nikt nic takiego lekarka nie mówiła :confused:

reklama
Witam wczoraj byłyśmy u lekarza na prywatnej wizycie bo moja pediatra do dupy na maxa chodzimy tam tylko na szczepienia i tyle nic nie pomoże,wczoraj wybraliśmy się prywatnie do ordynatora pediatrii naszego szpitala(niby najlepszy) gbur na maxa zero uśmiechu głupio mądry....poszłyśmy z zaparciami i tak ogólnie co robić z mlekiem bo wprowadzamy powoli mleko z latozą bo mała obecnie była na bez laktozowym,na zaparcia dostaliśmy Debridat(myślałam że to po nowym mleku następnym 2 ale powiedział że niby nie ma takiej opcji...)i mamy pokazać się na oddziale w szpitalu żeby rehabilitantka obejrzała mała bo skubana prawie sama siedzi a nie przekręca się z brzucha na plecy ani odwrotnie a już powinna dawno,lekarz twierdzi że wszystko z nią ok ale dla mojego spokoju w szpitalu ją obejrzą-to akurat plus prywatnej wizyty że się płaci ale chociaż skieruje na oddział.....

Do góry