reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Futrzaczku oby Filipek jak najlepiej zniósł noszenie szelek!
wisienko a Tobie życzę aby jednak nie były potrzebne!

aina Jaś miał wskazanie do wizyty u okulisty?Czy w kontrolnym wyszło?

biedne maluszki:(

reklama
Joluś - jakby miałyby być tyko na noc to pikuś ale one mają być na Nim 23h/dobę czyli pomijając przebierania i mycie cały czas! :-(

Biedny Filipek , mam nadzieje ze nie bedziecie musieli tego nosic

my dzis po szczepieniu, byłysmy dzielne, Michalinka plakala chwilke, uspokoila sie zaraz jak tylko dostala cyca, a ja sie nie poplakalam (tym razem!)
waży już 6,825 kg a ile mierzy tego nie wiem bo u nas w przychodni nie mierza ze wzgledu wlasnie na bioderko.

Jaipur w badaniu kontrolnym. Więc wyszły te źrenice, ja juz to wczesniej u Niego zauważyłam, sama też to mam. Pani doktor powiedziała,że następnym razem obedzie się bez kropelek, mam tylko nadzieje,że tego sprzętu też nie będzie.
a Wy byłyście dziewczynki może u okulisty???

Bo nam pediatra kazał w 3 miesiącu kontrolnie i mamy pieczateczkę w książeczce. A w zasadzie u mnie nikt nie był ze znajomych...

futrzaczku strasznie mi przykro, że malutek będzie musial nosic te szelki, ale z drugiej strony to dla jego dobra. więc jeśli maja pomóc to warto, ale napewno sie namęczycie :(
aina my nie byłyśmy u okulisty i - odpukać- nic nie mówią aby sie wybierać

gratuluję wszystkim maluszkom, które dzielnie zniosły szczepienie :D

reklama
mojej michalince nadal ropieje oczko. czasem przechodzi na kilka dni i znow wraca. pytalam dzis pediatry zeby dala skierowanie do okulisty ale powiedziala, ze nie ma jeszcze potrzeby, zeby przemywac i dala kropelki. powiedziala ze to ma sklonnosci do powrotow a wizyta u okulisty nie jest przyjemna dla maluszka.

Do góry