reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś - jakby miałyby być tyko na noc to pikuś ale one mają być na Nim 23h/dobę czyli pomijając przebierania i mycie cały czas! :-(
Biedny Filipek , mam nadzieje ze nie bedziecie musieli tego nosic
my dzis po szczepieniu, byłysmy dzielne, Michalinka plakala chwilke, uspokoila sie zaraz jak tylko dostala cyca, a ja sie nie poplakalam (tym razem!)
waży już 6,825 kg a ile mierzy tego nie wiem bo u nas w przychodni nie mierza ze wzgledu wlasnie na bioderko.
my dzis po szczepieniu, byłysmy dzielne, Michalinka plakala chwilke, uspokoila sie zaraz jak tylko dostala cyca, a ja sie nie poplakalam (tym razem!)
waży już 6,825 kg a ile mierzy tego nie wiem bo u nas w przychodni nie mierza ze wzgledu wlasnie na bioderko.
aina110
Fanka BB :)
Jaipur w badaniu kontrolnym. Więc wyszły te źrenice, ja juz to wczesniej u Niego zauważyłam, sama też to mam. Pani doktor powiedziała,że następnym razem obedzie się bez kropelek, mam tylko nadzieje,że tego sprzętu też nie będzie.
a Wy byłyście dziewczynki może u okulisty???
Bo nam pediatra kazał w 3 miesiącu kontrolnie i mamy pieczateczkę w książeczce. A w zasadzie u mnie nikt nie był ze znajomych...
a Wy byłyście dziewczynki może u okulisty???
Bo nam pediatra kazał w 3 miesiącu kontrolnie i mamy pieczateczkę w książeczce. A w zasadzie u mnie nikt nie był ze znajomych...
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Nie ma pojęcia dokładnie ile ale z miesiąc na pewno :-(
bra00721
Fanka BB :)
futrzaczku strasznie mi przykro, że malutek będzie musial nosic te szelki, ale z drugiej strony to dla jego dobra. więc jeśli maja pomóc to warto, ale napewno sie namęczycie
aina my nie byłyśmy u okulisty i - odpukać- nic nie mówią aby sie wybierać
gratuluję wszystkim maluszkom, które dzielnie zniosły szczepienie
aina my nie byłyśmy u okulisty i - odpukać- nic nie mówią aby sie wybierać
gratuluję wszystkim maluszkom, które dzielnie zniosły szczepienie
reklama
mojej michalince nadal ropieje oczko. czasem przechodzi na kilka dni i znow wraca. pytalam dzis pediatry zeby dala skierowanie do okulisty ale powiedziala, ze nie ma jeszcze potrzeby, zeby przemywac i dala kropelki. powiedziala ze to ma sklonnosci do powrotow a wizyta u okulisty nie jest przyjemna dla maluszka.