reklama
Igi zaliczył dziś wizytę u pani doktor. Niestety dostaliśmy antybiotyk bo gardło czerwone i w oskrzelach rzęzi Piątek lub poniedziałek kontrola. Liczyłam na to że lekarz nas ominie bo wczoraj kaszel się zmniejszył za to katar doszedł. Podawałam mu nasivin do nocha i kropelki na kaszel. Wieczorem nasmarowaliśmy młodego maścią i sądziłam że dziś będzie lepie. Od rana młody miał tak straszny kaszel że biegusiem rwaliśmy do przychodni
Martwie się bo jeść mi nie chce Rano wcisnęłam mu trochę mleka z kaszką bo kanapek nie chciał, w południe jogurt mu dawałam i też nie ruszył Dobrze,że chociaż pije.
Martwie się bo jeść mi nie chce Rano wcisnęłam mu trochę mleka z kaszką bo kanapek nie chciał, w południe jogurt mu dawałam i też nie ruszył Dobrze,że chociaż pije.
karolq8
Fanka BB :)
Jolek jak gardlo czerwone pewnie dlatego niechce jesc bo boli wazne ze pije Oby zdrowko szybko minelo
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś, Majcia- i jak tam skarbeczki ?
reklama
Alex2712
Fanka BB :)
Oj biedaczki. Niech szybciutko wracają do zdrówka.
My po wizycie u kardiologa, dziurka sie zrosła, wszystko ok, delikatne szmery sa ale lekarz mówi, że to taka uroda jego i nie mamy sie martwić, najważniejsze, że echo tez super, tak wiec nie musimy sie juz pokazywać na kontroli. Poszlo nam w miare szybko bo wyrobiliśmy sie w sumie w 2 godzinki, ale ludu było pełno, ale dzięki że pojechaliśmy na 8 to bylismy 3 w kolejce.
My po wizycie u kardiologa, dziurka sie zrosła, wszystko ok, delikatne szmery sa ale lekarz mówi, że to taka uroda jego i nie mamy sie martwić, najważniejsze, że echo tez super, tak wiec nie musimy sie juz pokazywać na kontroli. Poszlo nam w miare szybko bo wyrobiliśmy sie w sumie w 2 godzinki, ale ludu było pełno, ale dzięki że pojechaliśmy na 8 to bylismy 3 w kolejce.