reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Alex- bardzo się cieszę z dobrych wieści :*
basiekkk
Fanka BB :)
Super Alex, fajowo, że wszystko się ładnie zrosło.
Joluś ok, trzecia dawka na pneumo, to mamy już z głowy, za 6 tygodni hexa. Było trochę płaczu, ale w sumie szybko się uspokoiła, zrobiła Pani pielęgniarce nonono i pokazała język. Spała nawet dobrze, gorączki brak, ostatnio po pneumo wysoką gorączkę miała, ale wczoraj ok. Jak dzisiaj Igi??
Joluś ok, trzecia dawka na pneumo, to mamy już z głowy, za 6 tygodni hexa. Było trochę płaczu, ale w sumie szybko się uspokoiła, zrobiła Pani pielęgniarce nonono i pokazała język. Spała nawet dobrze, gorączki brak, ostatnio po pneumo wysoką gorączkę miała, ale wczoraj ok. Jak dzisiaj Igi??
Dziewczynki pani Pulu ma sie juz calkiem dobrze ) ..ta woda z noska to byla widocznie na zabka, bo i kupki byly 'fajne' .
Zdrowka dla choruszkow! Igusiu z mamusia zdrowiejcie!
Alex super, ze Oli juz prawie zdrow!
Basiekk dzielna Marti ! :*
Zdrowka dla choruszkow! Igusiu z mamusia zdrowiejcie!
Alex super, ze Oli juz prawie zdrow!
Basiekk dzielna Marti ! :*
alex super wieści :-)
basiekk cieszę się, że Mała dobrze zniosła. A pneumo zawsze robiliście osobno? Bo my razem z hexa. Tylko ostatnia dawka była osobno. Teraz mamy nowy termin szczepienia 15.10 hexa + ospa.
maja cieszę się, że już lepiej. Gratuluję kolejnego ząbka!
basiekk cieszę się, że Mała dobrze zniosła. A pneumo zawsze robiliście osobno? Bo my razem z hexa. Tylko ostatnia dawka była osobno. Teraz mamy nowy termin szczepienia 15.10 hexa + ospa.
maja cieszę się, że już lepiej. Gratuluję kolejnego ząbka!
lepidoptera
alex - super, że z serduchem wszystko ok. :-)
basiek - niezła ta Twoja córcia z tym językiem. Nas też teraz czeka pneumo i pentaxim, tylko przez katar musieliśmy odłożyć
basiek - niezła ta Twoja córcia z tym językiem. Nas też teraz czeka pneumo i pentaxim, tylko przez katar musieliśmy odłożyć
reklama
lepidoptera
Wczoraj byliśmy na szczepieniu, ale znów musieliśmy przełożyć, bo Zochna ma biegunkę niewiadomego pochodzenia - albo nadmiar owoców, albo coś złapała. Ale ponoć mamy czas do 18 mca.
Moja córcia wczoraj płakała jak bóbr przy zwykłym badaniu, nie wiem, co jej się stało
Moja córcia wczoraj płakała jak bóbr przy zwykłym badaniu, nie wiem, co jej się stało