reklama
P
paulina007
Gość
buhahaha
Agacio dziękuję dziękuję, aż mi słów zabrakło.Nie przygotowałam żadnej mowy
Cieszę się że wyniki Frania dobre.Widzę ogólnie wizyta udana i nawet lekarką ząbka znalazła. Franio wie jak ma się zachować w gabinecie więc nie wiem czemu ta pielęgniarka taka zdziwiona
Cieszę się że wyniki Frania dobre.Widzę ogólnie wizyta udana i nawet lekarką ząbka znalazła. Franio wie jak ma się zachować w gabinecie więc nie wiem czemu ta pielęgniarka taka zdziwiona
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Żelka- potwierdzam zdanie dziewczyn , drąż ile wlezie i nie daj sobie kitu wcisnąć bo jak można coś podać na wszelki wypadek? mam nadzieję że w końcu się wszystko wyjaśni bo zdaję sobie sprawę z tego że bardzo Cię to męczy , Kotek dużo sił życzę i pamiętaj że masz prawo pytać o wszystko.
Agacio- brawo za piękne wyniki ! a z Kulfonem ( buhahahaha ) mam nadzieję wszystko oki będzie
Agacio- brawo za piękne wyniki ! a z Kulfonem ( buhahahaha ) mam nadzieję wszystko oki będzie
Zelka czekamy na wiesci!
Agacio no i super - wszystko w normie - zelazo, a i kulfon pewnie tez ;-) Buziak dla grzecznego Frania :*
Basiekk - ciesze sie, ze juz po i ze tak szybciutko to poszlo 3 minutki to nic... opisz tu potem co i jak dokladnie. Buziaki dla dzielnej Martki! :***
Agacio no i super - wszystko w normie - zelazo, a i kulfon pewnie tez ;-) Buziak dla grzecznego Frania :*
Basiekk - ciesze sie, ze juz po i ze tak szybciutko to poszlo 3 minutki to nic... opisz tu potem co i jak dokladnie. Buziaki dla dzielnej Martki! :***
Żelka
Fanka BB :)
To powiem tyle, że póki co leczenie odłożone mamy przez miesiąc obserwować. PO naradzie babki doszły że faktycznie to raczej padaczkowe nie jest, no ale niewiadomo. Jeśli będą się tiki utrzymywać, Tymko dostania minimalną dawkę leku - taką że ma pomóc a nie będzie inwazyjna za bardzo i zobaczymy.
Baśku dobrze że po zabiegu, zaraz doczytam co i jak
Baśku dobrze że po zabiegu, zaraz doczytam co i jak
reklama