reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Oscara za całokształt twórczości otrzymuje tam ta da dam Jolek27 images.jpegwielkie brawa i prosimy o wypowiedź:rofl2:

reklama
Zelka no jednak cos wyszlo w eeg, tylko co?! dlaczego te zapisy sa takie niejasne,,, jasna cholexxxxa co za baby - co za podejscie - ze leki mozna tak sobie podac?! bez wyraznej przyczyny??? pogielo je?! tak malemu dziecku??!
nie daj sie - a wierze, ze Ty sie nie dasz ;)) i konsultuj tak dlugo az bedzie jasne co i jak!
wrrrr wkurzylam sie wrrrrr :angry:

Basiek - trudno kochana - oczko najwazniejsze, musicie to przecierpiec :*.. a moze nie bedzie tak zle?? lekarka pewnie chciala Cie nastraszyc-uprzedzic w razie czego.. asekurowala sie pipka moze. Buzka :* trzymam &&& jutro!!

Agacio no właśnie ja też mam jakieś takie przeczucie jak Ty, że te tiki nie koniecznie są zxwiązane z nieprawidłowym zapisem eeg. Już dzwoniłam do kolegi co jest poielęgniarką w Medicosie - gdzie przyjmuje dr Jacek Ciechan co go Basia polecała i jutro nam jakieś wizyty po załatwia, zobaczymy jak szybko i za ile ... bo może to od oka coś mu się robi, nie wiem. Nasza neuro też się skłania jeszcze do wizyty u okulisty. Zobaczymy. Póki co jest objawowo lepiej a nie gorzej więc staram się myśleć pozytywnie.

Dawno tu nie wchodziłam...

Żelka, kurcze strasznie mi przykro przez co musicie przechodzić!!! Oby jednak to się nie okazało padaczką... i masz rację póki w 100% nie wiadomo co jest, to lepiej wstrzymać leki
&&& aby było tylko dobrze
buziole kochana

Po wizycie ok, żelazo w normie aniemi nie ma, dostaliśmy też skierowanie do urologa, bo na sisiorku po ściągnięciu skórki jest taka biała kulka, nie boli małego, nic nie jest czerwone, ale pojedziemy sprawdzić co to?

No i pediatra nasza została obdarzona uśmiechem, po czym Franek usiłował wyjąć z jej uszu stetoskop :-D Nie chciał tylko dzióba otworzyć, jak chciała gardełko obejrzeć, no i lekarka wypatrzyła dwa przebite ząbki o jednym wiem, ale gdzie drugi? pielęgniarka się śmiała że nie słychać że dziecko w gabinecie, bo przeważnie maluch płaczą

Ostatnia edycja:
żelka mam nadzieję że wszystko się wyjaśni. faktycznie jakaś niewiadoma w tym jest

ja również fan maclaren. polecam jaipur :)

Basiek, oby zabieg odbył się szybko i bezboleśnie. Skoro już naprawdę musi się odbyć to miejcie to jak najszybciej za sobą, w końcu to dla dobra Marti.
Żelka, zgadzam się z Tobą, drąż i konsultuj ile wlezie. Tym bardziej, że zmiany są nie po tej stronie, po której powinny, więc coś jest ewidentnie na rzeczy. Czasem im więcej lekarzy tym większy zamęt, ale to zbyt poważna sprawa, żeby tak sobie bagatelizować i z głupia franc podawać leki. Mam nadzieję, że się niedługo wszystko wyjaśni.
Agacio, buźka dla Frania za dobre wyniki. A udaje Ci się całą skórkę z siusiaka ściągnąć? U nas to niewykonalne, damy radę tylko trochę.

Coś Ty Madzia tylko troszkę schodzi, na początku było widać małą kropeczkę a teraz już coraz więcej, ale specjalnie nie grzebię przy sisiorku tylko tyle ściągam, żeby umyć kulfona.:tak: Zobaczymy co nam urolog powie i podstawowa kwestia na kiedy uda nam się umówić:baffled:

reklama
Do góry