reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Basia dzielna Martynia, mam nadzieję, że na tym zabiegu się skończy buziaki dla małej:****

Alex najważniejsze, że nic nie boli Olinka zdrowiej szybko pięknotku dla Ciebie też buziaki ślę:****

Żelka to dobre wieści, tylko wiesz laska nie daj się zbyć jakby co.... Twojego pięknotka też ciumam:****

reklama
Basiek Marti dzielna Kobieta. Brawo, ucałuj biedulkę ode mnie.
Alex Wyprzytulaj Oliego, niech szybko wraca do zdrówka. Buziaczki

Do Ciechana próbuję się dostać, ale nie jest to takie łatwe jestem w trakcie umawiania wizyty dopiero :/

Basiekkk czytałam o zabiegu , ciesze się że tak szybkoi poszło....
żelka.. drąż temat bo jeśli jest po innej stronie to moze być coś innego.;.. trzymam kciuki &&&&&& oby było dobrze
alex zdrówka dla Oliego

i jeszcze Agacio jak dobrze pamietam co z ta kulka białą??

witam!mieliśmy ostatnio ciężkie dni:(od soboty Natka miała nieustannie 39 stopni gorączki:(myślelismy ze to zęby bo ida jej naraz 2 dwójki, a wczoraj bylismy u lekarza bo dostała plamek na całym ciele i okazało sie że to wirus i choroba zwana gorączką dziecieca!Nie leczy sie tego samo przejdzie.

reklama
Do góry