reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

jestesmy po usg i mam mieszane uczucia ...
Malo juz bylo widac, bo Tymko ma prawie ciemiaczko zarosniete, ale z tego co widac to wszystko jest prawidlowo. Badanie usg nie wykazalo zadnych zaburzen.
Pan profesor robiacy badanie, powiedzial ze taki obraz nie wyklucza padaczki... Tak wiec jutrzejsze eeg bedzie decydujace.
Tymko sie zrobil strasznie niedotykalski i przy kazdym badaniu jest dramatyczna scena oskarowa :-(

reklama
Zelka mam nadzieje,że jutro wszystkiego się dowiecie. Nie dziwię się,że Tymuś nie nie chce,żeby go obcy ludzie dotykali, mądry chłopczyk. Kochana, mam nadzieje,że jak najszybciej się wszystko wyjaśni i że będą to same pozytywne wieści. trzymam za Was mocno kciuki, całuje Was:*

Kurcze może jednak to nie padaczka? Poprzednie eeg trwało zdaje się za krótko bo Tymko nie spał ile trzeba było...

Ale ma oscara ode mnie za pierwszoplanową rolę w dramacie "z matką u lekarza" i tłum wielbicielek też się znajdzie;-)

Tak Gagacio obudził się szybko na poprzednim eeg, dlatego jutro pośpi od 9 max do 11 albo i krócej i będziem go męczyć do 16.15 żeby padł i dało się długi zapis zrobić. Zobaczymy co mi tam synek wyśni...
Dziękuje za troske dziewczyny, Wasze wsparcie naprawde bardzo, ale to bardzo pomaga!

Żelka, najważniejsze, że badanie usg wyszło póki co w porządku i nie potwierdza padaczki. Jeśli obraz jest niejednoznaczny to trzeba brać pod uwagę tą dobrą wersję. Jedno już zaliczone i na plus. Teraz trzymamy kciuki za eeg. Oby Tymcio pospał ładnie i udało się wszystko zapisać. Będziemy czekać wieczorem na wiadomości od Ciebie. Trzymam kciuki i ściskam Was.

Żelka usg jest ok to ważne, może faktycznie to nie padaczka, ja w każdym razie jestem pełna nadziei czekamy teraz na wyniki eeg. Ściskam mocno kciuki.

My jutro do tego nieszczęsnego okulisty. Najprawdopodobniej Martysię czeka zabieg:dry: przepłukania tego kanalika. Oczko po odstawieniu kropelek znów zaczęło ropieć. Wzięłam urlop, żeby z nią być, ale boję się okropnie. Masaże nie wiele pomogły. Zobaczymy jeszcze co nam powiedzą jutro.

reklama
Żelka- ja również pełna nadziei , że to nic poważnego , mam nadzieję że dziś wszystko się wyjaśni
Basiekk- kotek mój biedny :* , rozumiem że się martwisz i boisz ale lepiej aby małej ulżyli i ta ropa tak nie nawracała już tyle się z tym borykacie i nic , tulę :* malusia na pewno w razie co dobrze to zniesie i nie będzie Ci miała tego za złe a wręcz przeciwnie :*

Do góry