reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Bra czytając ten wątek serce mi pękało,że Lenonek będzie miał doopsko pokłute,a tu proszę mamuśka zadziałała i jest już lepiej. Super! Bardzo się cieszę:)

Jaipur a wy tak na ZEN zachowanie się szczepicie z Gag???:-p

Gag a co to za kropelki na dobry sen?? Mój młody nie spogląda w TV on po prostu ogląda :)

reklama
Bra- cwana bestia z Ciebie :tak: i bardzo dobrze kochana bardzo dobrze :* cieszę się że malusia dupusia ocalona :*
Gag- :wściekła/y: ojj jak ja klnę jak ktoś tak długo na wizycie siedzi ojjj klnę ! w duchu oczywiście :-p;-) cieszę się zaś że szczepienie dobrze poszło :-)

Bra Żelka ma rację:tak:, zagadacie malutką i ani nie poczuje. Kurcze doczytałam właśnie:szok:, coś Ty czemu mamy się śmiać? W życiu bym na to nie wpadła. Pupeńka Lenonka ocalona!
Jaipur Gag ale fajnie się szczepicie, a znałyście się wcześniej już?
Gag też nie chciałabym być za Wami w kolejce a już napewno nie chciałabyś żeby był ze mną mój chłop;-), jemu ZEN szczepionka czasem by się przydała bolesna taka w pupę:-D

agacio nooo:-D

i nie mów,szczepionka ZEN nie jest bolesna, bo nie byłaby wtedy ZEN:-D a jak chcesz swojemu dać bolesnego kopa to poprostu daj,nie trzeba mu żadnej szczepionki a też przemówi do rozsądku;-)

Bra o matko dopiero przeczytałam o Lenonku! Całe szczęście, że poszliście do innego laryngologa i tak się tylko to skończyło a nie zastrzykami. niech malutka wraca szybciutko do zdrowia.

reklama
jolek.....szczepionka ZEN to byłby prawdziwy hicior!!!!! Jolek ja pierwsza w kolejce, jaaaaaaa!!!!

jaipur......ano dobrze, ze byliscie przed nami, bo nie chcielibyśmy Wam podpadac ;-)

Pediatra przepisała nam hydroksyzynę, to znaczy powiedziała, ze przepisze, ale recepty nie dostałam przez to całe zamieszanie ze szczepionką i teraz muszę ponownie się po nią udac. więc dopiero za kilka dni będę mogła sprawdzic jej działanie.

a wytyczne odnośnie diety to - paśc synusia bo chudzina jest, tj. mam przyzwolenie na utrzymanie kaszki 2 razy dziennie, i jeszcze podpytałam o dietę po odstawieniu Stanisława od cycusia (co zamierzam zrobic w marcu-kwietniu). jeśli nadal bedzie jadł kaszki to nie muszę wprowadzac mleka, wystarczy dołaczyc do tego jeden owoco-jogurt i bedzie git - 3 posilki mleczne - tak jak ma byc.

agacio.....toż to możęsz się szczepic razem z nami, zapraszamy! :-)

jaipur.....to ja już wiem czemu Stachu taki niemrawy (też 2 dawka szczepionki p/pneumokokom), a ja głupia sobie przypisuję sukces w usypianiu

Do góry