reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Zdrowia życzę wszystkim majówczątkom :tak:

Basiek co ty masz za Nasivin bo jak chciałam kupić to mi babka powiedziała, że dopiero po roki można używać... :dry:

reklama
Hope taki :

806_1.jpg
Moja lekarka też go nie poleca na częste używanie, ale mojej małej pomógł po dwóch dniach kataru.

Dzięki :-)
Czyli babka po prostu nie miała na stanie tego dla niemowląt. Ja sobie chwalę ten dla starszych dzieci i często u Zuzi stosowałam, faktycznie pomagał.

Ja mam w domu zawsze przeglad wszystich nasivinów dla każdego łotra na katar i jeszce dla małża bo ma wiecznie zatkany nos , kropli ci u mnie dostatek:-)
Zdrówka dla chorowitków.
Mój niunio w środę skończył antybiotyk a zdarza mu się jeszcze czasami pokaszleć:baffled: już sama nie wiem o co chodzi dziecko dwa tygodnie pokaszluje:baffled:

Dziewczyny mojeje mamie babka w pl w aptece powiedziala ze ogolnie dzieciom do drugiego roku zycia nie powinno sie podawac spreyow bodziecko nie potrafi dobrze tego wciagnac i takie nagle psikniecie gleboko w nos moze nawet utopic dziecko... nie wiem ile w tym prawdy ale mam sol marska taka do psikania i nie psikam tylko wcieram troszke na brzegu dziurek wacikiem...

reklama
Do góry