I ja poprosze monio8@o2.pl
reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Witam,
i ja poprosze o przepisy na papki: amiville@onet.eu
moja córeczka ma 5 miesiecy i 2 tygodnie; powoli przygotowuje sie do rozszerzania diety, do tej pory jest na maminym mleczku
pozdrawiam
i ja poprosze o przepisy na papki: amiville@onet.eu
moja córeczka ma 5 miesiecy i 2 tygodnie; powoli przygotowuje sie do rozszerzania diety, do tej pory jest na maminym mleczku
pozdrawiam
Witam też proszę o przepisy jeśli można ivonnebest@wp.pl
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam drogie panie!
Mam 3 dzieci - Cela - 8 lat, Hela - 4 lata i Michał - 4 miesiące.
W Polsce nie produkuje się słoiczków z bananami od 5 miesiąca (po czwartym) w na przykład we Włoszech tak. Zastanawiam się jak można by tego banana spreparować, żeby go podać dziecku. To samo z jabłkiem, czytałem, że pieczone od 10 miesiąca - czy to możliwe? Boję się dać starte surowe, bo to chyba za wcześnie. Więc na razie maluch je jabłko, marchewkę, banana z maliną ze słoiczka.
Mój syn ma chyba alergię na mleko ( u tak małych dzieci trudno to zdiagnozować), przeszliśmy już z NAN-a na Bebilon pepti, a teraz je nutramigen zagęszczany nutritonem bo ma refluks fiziologiczny. Często zdarza mu się chlusnąć po jedzeniu, ale po marchewce, bananie i innych warzywach mniej chlusta. Gdyby ktoś miał jakieś fajne przepisy na jedzonko dla dziecka i chciałby się z nimi podzielić to będę wdzięczny.
Pozdrawiam
mój mail: MisioWAW@interia.pl
Mam 3 dzieci - Cela - 8 lat, Hela - 4 lata i Michał - 4 miesiące.
W Polsce nie produkuje się słoiczków z bananami od 5 miesiąca (po czwartym) w na przykład we Włoszech tak. Zastanawiam się jak można by tego banana spreparować, żeby go podać dziecku. To samo z jabłkiem, czytałem, że pieczone od 10 miesiąca - czy to możliwe? Boję się dać starte surowe, bo to chyba za wcześnie. Więc na razie maluch je jabłko, marchewkę, banana z maliną ze słoiczka.
Mój syn ma chyba alergię na mleko ( u tak małych dzieci trudno to zdiagnozować), przeszliśmy już z NAN-a na Bebilon pepti, a teraz je nutramigen zagęszczany nutritonem bo ma refluks fiziologiczny. Często zdarza mu się chlusnąć po jedzeniu, ale po marchewce, bananie i innych warzywach mniej chlusta. Gdyby ktoś miał jakieś fajne przepisy na jedzonko dla dziecka i chciałby się z nimi podzielić to będę wdzięczny.
Pozdrawiam
mój mail: MisioWAW@interia.pl
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc dziewczyny ja tez bym poprosila o ta ksiazke z przepisamimoj email to biskupska1@wp.pl z gory wielkie dzieki.Pozdrowionka i usciski dla waszych pociech:-)
to ja tez poprosze o przepisy karolina.kedzinska@wp.pl
MamaNastki
Mamusie październikowe 07
ja tez bardzo bym prosila o takie przepisy jesli mozna:-).Moj e-mail marta_duda_23@tlen.pl
serdecznie dziekuje
serdecznie dziekuje
Witam, jeśli można to ja też poproszę Mój mail: awozniak6@o2.pl
reklama
Witam, baaardzo proszę o przepisy jeśli można. Mój adres: jokon80@o2.pl