reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przepisy na nasze pysznosci :)

Nocka! :szok: Mniam! Alez zdolniacha z Ciebie! :tak::tak::tak:Smaka to mi tym narobilas takiego, ze bez jakiegos ciacha sie dzisiaj nie obedzie ;-):-)

reklama
informuje,ze zrobilam dzisiaj kurczaka w sosie smietanowo-ziolowym wg przepisu sandry.
Wyszlo suuuuuuper. I bardzo duzo.
Najadlam sie ja, moj maz i kolega architek i zawiozlam jeszcze pol garnka sosu do rodzicow ;-)))

Pycha!

A W-Zetka wyglada zabojczo. Ja to bym sie bala do niej podejsc, bo pewnie by nic nie zostalo ;-) brawo Nocka!

Sandra Ipanema tak chwali Twojego kurczaka w sosie smietanowo-ziolowwym ze przy najblizszej okazji wyprobuje Twoj przepisik. Zreszta uwielbiam wszelkie sosy smietanowe a jesli to jest jeszcze z ziolami to musi byc pyszne.

A WZ-tka byla pyyyszna co zreszta bylo widac po tym z jaka czestotliwoscia robila sie coraz mniejsza.:-)

Ipanema, ciesze sie, ze kurczak smakowal :-):tak::-)

Ja w sobote zrobilam nuggetsy wg przepisu Dominique i wszyscy zgodnie stwierdzili, ze sa swietne :tak:
Aaa, i zrobilam jeszcze krem brokulowy na rosole z serkami topionymi (ktoras z Was podawala kiedys ten przepis) i tez wyszedl pysznie :-):-):-)

A ja zrobilam ziemnaiczna zapiekanke Wamy. Pycha! P. nie podolal calej porcji na raz, ale jak odpoczal, to sobie odgrzal i zjadl po cichu w kuchni. :-D

ja dzis zrobilam kurczaka w sosie śmietanowo - ziołowym z przepisu sandry i zgadzam się z ipanamą- rewelacją!!!!

i chyba te nuggetsy bede musiała wypróbować, skoro tak zachwalacie:tak:

nocka- twoja WZ-ka wygląda zabójczo!!! wow...

Ewus, fajnie, ze smakowalo :tak::-)

Dajcie jakies przepisy na dobre dania obiadowe, ktore moga jesc tez nasze dzieciaczki, bo potrzebuje na jutro i pojutrze jakichs pomyslow :tak::-):-)

reklama
sandra u mnie była pomidorowa z ryżem:-p szybko i dobrze;-) a na jutro kotleciki mielone, z ukochana surówką z kiszonej kapusty.... i właśnie w tym temacie...podajcie swoje przepisy na kapustę kiszoną, ja robię tak:
  • ok. 50 dag kiszonej kapusty (najlepiej z beczki) posiekana
  • duża marchewka, potarta na drobnych oczkach
  • cebulka drobno posiekana
  • olej, pieprz, sól, cukier, magi do smaku
czekam na wasze sposoby;-)

Do góry