reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przepisy na nasze pysznosci :)

reklama
smakował:-D krokiety były świeżutkie, barszczyk knorra zawsze jest dobry, a Alka miała swoją zupkę, jak siedziałam na chorobowym to jej nagotowałam jarzynówek i pozamrażałam:-p dzisiaj znowu na zapas rosołku aż gęstego od mięcha narobiłam, mam już zapas zup dla niej na 2 tygodnie chyba:-D:-D:-D

sandra- fajny pomysł:tak:
ja uwielbiam kalafiora w każdej postaci, julka również więc jak tylko wróci z wakacji sprobujemy:tak::tak: mam tylko nadzieję że uda mi sie odpowiednio je przyprawić;-)

sandra zdradź czym głównie doprawiasz tego kalafiora, może jednak Alka da się przekonać;-)
Bedytko, vegeta, pieprz, slodka papryka i maggi :tak::-) Wsio :-) No i czosnku do smaku daje jeszcze :tak:
I mozna kupic taka gotowa panierke do drobiu np. - ona ma bardziej wyrazisty smak niz zwykla bulka tarta :tak:

A ja zrobilam przedwczoraj 50 szt. pierogow z miesem i do tego prawdziwy barszczyk z burakow na rosole :tak::-) Mniam! Wszystko poszlo :-p A Sara wcinala ze hej :tak::-) Ale dlugo nie podejme sie robienia pierogow, bo zajelo mi to pol dnia :-p:-D

Ewus, to nastepnym razem zapraszam ;-):-):tak:Chociaz dlugo nie podejme sie robienia pierogow :-p

A ja wczoraj zrobilam na obiad domowa pizze z miesem z piersi kurczaka, papryka, pieczarkami, cebulka i oscypkiem :tak: Pycha! No i nastepnym razem musze sie zastosowac do przepisu babci chlopaka Moniki i dac ser na 10 min. przed koncem pieczenia - podobno duzo lepsza jest wtedy, bo ser nie jest spieczony :tak:

Sandra, ale mi smaka robisz... Ostatnio zrobilam te kotleciki kalafiorowe, ale zmodyfikowalam je o jedna rzecz - dodalam starty ser zolty. Rewelacja!!!!!

reklama
Do góry