reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przepisy na nasze pysznosci :)

reklama
smakował:-D krokiety były świeżutkie, barszczyk knorra zawsze jest dobry, a Alka miała swoją zupkę, jak siedziałam na chorobowym to jej nagotowałam jarzynówek i pozamrażałam:-p dzisiaj znowu na zapas rosołku aż gęstego od mięcha narobiłam, mam już zapas zup dla niej na 2 tygodnie chyba:-D:-D:-D

sandra- fajny pomysł:tak:
ja uwielbiam kalafiora w każdej postaci, julka również więc jak tylko wróci z wakacji sprobujemy:tak::tak: mam tylko nadzieję że uda mi sie odpowiednio je przyprawić;-)

sandra zdradź czym głównie doprawiasz tego kalafiora, może jednak Alka da się przekonać;-)
Bedytko, vegeta, pieprz, slodka papryka i maggi :tak::-) Wsio :-) No i czosnku do smaku daje jeszcze :tak:
I mozna kupic taka gotowa panierke do drobiu np. - ona ma bardziej wyrazisty smak niz zwykla bulka tarta :tak:

A ja zrobilam przedwczoraj 50 szt. pierogow z miesem i do tego prawdziwy barszczyk z burakow na rosole :tak::-) Mniam! Wszystko poszlo :-p A Sara wcinala ze hej :tak::-) Ale dlugo nie podejme sie robienia pierogow, bo zajelo mi to pol dnia :-p:-D

Ewus, to nastepnym razem zapraszam ;-):-):tak:Chociaz dlugo nie podejme sie robienia pierogow :-p

A ja wczoraj zrobilam na obiad domowa pizze z miesem z piersi kurczaka, papryka, pieczarkami, cebulka i oscypkiem :tak: Pycha! No i nastepnym razem musze sie zastosowac do przepisu babci chlopaka Moniki i dac ser na 10 min. przed koncem pieczenia - podobno duzo lepsza jest wtedy, bo ser nie jest spieczony :tak:

Sandra, ale mi smaka robisz... Ostatnio zrobilam te kotleciki kalafiorowe, ale zmodyfikowalam je o jedna rzecz - dodalam starty ser zolty. Rewelacja!!!!!

reklama
Do góry