o o dokładnie tak samo, wymyśliłaś już co z nimi zrobićBedytka, u mnie do zajacow dochodza jeszcze czekoladowe jajka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o o dokładnie tak samo, wymyśliłaś już co z nimi zrobićBedytka, u mnie do zajacow dochodza jeszcze czekoladowe jajka![]()
Moja siostra zjadla wczoraj kilka sztuk i pozniej narzekala, ze jej niedobrzeo o dokładnie tak samo, wymyśliłaś już co z nimi zrobić![]()
no to następnym razem na pewno spróbujęBedytko, ja robie bardzo podobnie ciasto, tyle, ze zamiast mleka uzywam gazowanej wody, nie daje jajka i dodaje jeszcze lyzeczke oregano i pol lyzeczki swiezo zmielonego pieprzu![]()
ja znam tylko taki:
podgotowane szparagi zawinięte w szynkę i posypane żółtym serem, oczywiście zapieczone w piekarniku, mniam!!