reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przepisy na nasze pysznosci :)

Tak sobie czytam i doszłam do wniosku, ze z ciebie Sandra niezła kuchareczka musi być. Tylko pozazdroscić:tak:;-)
Dzieki, dzieki :-D
No nie chwalac sie kucharka ze mnie wysmienita :-):-D Lubie gotowac, lubie jesc, wiec robie to jak najlepiej potrafie ;-):-)

A jezeli chodzi o czerwona kapuste to ja ja gotuje ok. 20-30 min., juz poszatkowana. Odcedzam, daje oliwe, ocet (wtedy z powrotem nabiera takiej intensywnej barwy :-)), cukier, pieprz, sol, vegete i cebule pokrojona w kosteczke :-) That's all :-)
 
reklama
A jezeli chodzi o czerwona kapuste to ja ja gotuje ok. 20-30 min., juz poszatkowana. Odcedzam, daje oliwe, ocet (wtedy z powrotem nabiera takiej intensywnej barwy :-)), cukier, pieprz, sol, vegete i cebule pokrojona w kosteczke :-) That's all :-)

no wlasnie o to mi chodzilo:-D nei wiedziala,ze ja trza podgotowac:tak:

co myslicie o tytule dla Sandry Kuchnia Polska Super Star:-D:-D
 
doswiadczone Panie w kuchni , mam pytanie:

babcia przywiozła mi tyle gołąbków że szybciej sie zepsuja niz my je zjemy, można je jakos przechowac?? myslałam żeby w słoikach zapasteryzowac , tylko nie wiem czy zalewac sosem czy nie on jest chyba na smietanie:baffled: a moze da rade jakos zamrozić:confused:
 
mada zamrażaj, a jak nie chcesz to mi podeślij, ja gołąbki pochłaniam w każdej ilości:-)
no i Joaś się pojawiła:-):-):-)
 
reklama
Do góry