reklama
Z
zupkaogorkowa
Gość
witamy i zapraszamy na watek glowny
Asionek31
Fanka BB :)
Mamy po za przedstawianiem piszcie na wątku głównym bo potem jakoś znikacie
no wlasnie jak wchodze to w szoku jestem ile nowych mamus jest , a wogole sie na glownym nie udzielaja ...
my nie gryziemy ;-)
sivi
Baby Boom odwiedzam już od dłuższego czasu, ale jakoś nigdy nie miałam potrzeby zarejestrowania się na forum. Jest tu poruszanych mnóstwo fajnych tematów i nieraz znalazłam odpowiedzi na pytania. Dziś stwierdziłam że dobrze by było czasem podyskutować na niektóre.
Mam małą 4 letnią prawdziwą księżniczkę i jestem w 14 tygodniu ciąży z drugim bąblem. Witam :-)
Mam małą 4 letnią prawdziwą księżniczkę i jestem w 14 tygodniu ciąży z drugim bąblem. Witam :-)
Witam Was dziewczyny, mam na imię Monika, mam 20 lat i ja także spodziewam się maluszka w październiku tak jak Wy. Wiele wątkow mnie zaciekawiło, ponieważ macie tak dużo wiedzę na każdy temat, za każdym razem jak tu wchodzę dowiaduje sie czegos nowego dziękuję Wam za to:-)
Anulka8700
Witamy i zapraszamy do udzielania sie:-)
Asionek31
rowniez witam nowe kobietki i zapraszamy do udzielania sie )
reklama
Neki
Witam!
Mama na imię Aneta, mam 29 lat. Czekam z mężem na pierwszą dziecinę . Poród wyznaczony na 10 października. Forum czytam od dawna - świetny pomysł, pomaga w wielu tematach.
Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie dla nas wszystkich!
Mama na imię Aneta, mam 29 lat. Czekam z mężem na pierwszą dziecinę . Poród wyznaczony na 10 października. Forum czytam od dawna - świetny pomysł, pomaga w wielu tematach.
Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie dla nas wszystkich!