reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstaw się :)

to i ja :)
na imie mam Milka (Emilia) mam 21 latek. jestem drugi raz w ciazy jak widac na suwaczku pierwszy dzidzius opuscil nie za szybko wychodząc z brzuszka przedwczesnie... ale wierze ze teraz znow siedzi w moim brzuszku i sie urodzi tylko w innym cialku :) pracuje juz 2 lata jako specjalista dzialu administracyjnego. studiuje pedagogike. lubie szydelkowac, rysowac , grac na gitarze :) tyle o mnie :)

reklama
witam jestem nowa wiec sie z przyjemnoscia dopisze ;)Jestem Ania mam 24 lata jestem w 7 tygodniu ciazy,termin mam na 23 grudzien. pozdrawiam

Dziewczyny jejq jak wam zazdroszczę tych pięknych chwil czekania na pierwsze usg, na brzuszek, na pierwsze kopnięcia:-D Cieszcie się, bo to tak szybko mija...i teraz po brzuszku została oponka a ja mam małego ssaka przy cycu i jedną rączką piszę na bb:tak:
Jestem mamą grudniową 2009-moja niunia urodziła się dokładnie w terminie z OM, mimo, że wg usg była dzidzią styczniową i miała się urodzić na 6 stycznia od samego poczęcia, więc usg się nie sugerujcie mimo wzystko najważniejszy termin to OM;-)nikogo z terminem na 28 grudnia chyba tu nie macie jeszcze?
ściskam was mocno i życzę spokoju i radości na najbliższe 8 miesięcy:-D

reklama
Witam serdecznie i również chciałabym się dopisać do grudniowych mam . Dokładnego terminu porodu jeszcze nie znam bo dopiero w przyszłym tygodniu idę do lekarza , ale sama sobie wyliczyłam go wg ostatniej miesiączki . Możliwe ,że to jeszcze ulegnie zmianie.

Do góry